صفر تا صد مراحل تولید خیارشور خانگی

خیارشور خانگی ، چاشنی غذای سفره های ایرانی

مراحل گام به گام تهیه ی خیارشور خانگی

خیارشور

خیارشور یکی از چاشنی های جانبی سفره های ایرانیِ خانم های کدبانوی ایرانی می باشد . این چاشنی ، طرفداران بسیاری دارد . از طرفی ، شما می توانید در کنار هر غذایی استفاده بکنید . با مصرف خیارشور خانگی ، اشتهای تک تک اعضای خانواده تان را بالا ببرید . اما نکته ای که در تهیه ی خیارشور اهمیت دارد این است که خیار شور خانگی شما کپک نزند . و همچنین مقدار شوری آن ، بگونه ای باشد که به بدن ضرر نرساند .

خیارشور خانگی ارگانیک
با دستور تهیه گام به گام خیارشور خانگی آشنا شوید .

در ادامه موادی که برای تهیه ی خیارشور تُرد و خانگی نیاز داریم را شرح می دهیم . با چرخک همراه باشید .

مواد لازم برای تهیه خیارشور خانگی خوشمزه

خیار سبز رسیده و قلمی۴ کیلوگرم
آب۱۹ پیمانه
نمک۱ پیمانه
ترخون۲ پیمانه
سیر۳ الی ۴ حبه متوسط
فلفل تند تازهبه میزان دلخواه شما
سرکه سفید۱پیمانه
شوید تازهبه میزان دلخواه شما

 

مراحل  گام به گام تهیه ی خیارشور خانگی خوشمزه

  1. ابتدا خیارها را بطور کامل شسته و داخل سبد تمیز قرار بدهید تا خشک بشوند .
  2. سرکه ، نمک و آب را مخلوط کنید و بجوشانید .
  3. ۲۰ الی ۴۵ دقیقه صبر کنید تا محلول شما خنک شود .
  4. در این فاصله ، خیارهای خشک شده را با چنگال حداقل سه بار سوراخ کنید .
  5. یک دبه ی تمیز تهیه کنید .
  6. خیار های سوراخ شده و ترخون را لایه به لایه ، داخل دبه بریزید .
  7. در آخر ، محلول سرد شده را روی خیارشورها و محلول بریزید .
  8. اگر خواسته باشید که خیارشورطبیعی ارگانیک خانگی تهیه کنید ، می توانید چند عدد نخود خام را در داخل دبه بهمراه محتویات بریزید . گاز تولید شده به وسیله نخودها ، سبب تُرد شدن خیارشورهای شما می شود .
  9. تاجایی که زور دارید ، درب دبه ی خیارشور را محکم ببندید .
  10. اگر اطمینان ندارید که درب دبه محکم بسته شده است یا نه ، میتوانید یک نایلون روی دهانه ی دبه قرار بدهید و با یک کش پلاستیکی تمیز دور آن را بپیچید . دقت کنید که نباید هوا به داخل آن برود .
  11. بعد از یک هفته شما این اجازه را دارید که درب دبه را باز کنید .
  12. خیارشورها را از دبه به ظرف در دار شیشه ای تمیر منتقل کنید .

حرفه ای های خیارشور خانگی بدانند!

نکات طلایی تهیه خیارشور خانگی
نکات طلایی تهیه خیارشور خانگی
  • با این دستوری که چرخک ، برای تهیه ی خیارشور خانگی داد ، شاهد طعم و مزه ی خوبی خواهید بود . خیارشورهای شما به هیچ وجه حالت نرم نخواهند داشت . خیارشورها همچنان شکل اولیه و سالم خود را دارند . و ظاهر آنها تا پایان استفاده ی شما حفظ خواهد شد .
  • اگر می خواهید سلامت خانواده تان را تضمین کنید ، می توانید بسته به سلیقه خود ، چند تکه هویج یا چند ساقه کرفس ، داخل دبه ی خیارشور قرار بدهید .
  • صفر تا صد مراحل تهیه ی خیارشور به دست شماست . می توانید فلفل و سیر را به مقادیر دلخواه خودتان به دبه اضافه کنید . فقط توجه داشته باشید که مقدار سیرها زیاد نباشد . تا عطر وبوی خود را ازدست بدهند .
  • درصورتی که برگ مو دارید ، می توانید یکی دو برگ مو هم به محتویات دبه ی خیارشور اضافه کنید .

امیدواریم که بتوانید با فوت و فن های گفته شده ، خیارشور ارگانیگ و طبیعی تهیه کنید . چیزی که بیشتر از خیارشور به غذای شما طعم و مزه می بخشد ، عشق و علاقه ای است که شما به غذای سفره تان اضافه می کنید . کانون پر مهر خانواده تان گرم و شیرین !

قوانین ارسال نظر

 

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و … باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «چرخک» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هنوز نظری برای این نوشته ثبت نشده

  • سلام, مهمان