پاییز با یک مربای آلبالوئی خوشرنگ چه می شود!

راز یک مربای خوش رنگ آلبالوئی ارگانیک چه می تواند باشد؟

پاییز زیبا با چرخک

بایدهای یک مربای خوش رنگ و دلچسب آلبالوئی

مربای آلبالوئی خوش طعم
مربای آلبالوئی خانگی

در جدول زیر میتوانید موادلازم و مقادیرموردنیاز را ببینید:

مواد لازممقادیر موردنیاز
*آلبالویک کیلو
*شکریک الی یک ونیم کیلو (بستگی به شما دارد.)
*آبلیمویک قاشق غذاخوری
وانیلبه خودتان بستگی دارد.

 

نکته: بهتراست بدانید در جدول بالا همه ی مقادیر به عنوان مقادیر متداول و رایج ، درج شده اند. و همه ی این ها به شما بستگی دارد. می توانید با نسبت گیری به مقادیردلخواهتان دسترسی پیداکنید. با چرخک همراه باشید.

 طرز تهیه مربای آلبالو(بترتیب) :

  • آلبالو ها را خوب تمیزکنید.

حقیقتا میوه ها بدون کرم نیستند.این مرحله جزو مراحل ابتدایی کار می باشد.و ازجهت حفظ پاکیزگی آلبالوهای به کاررفته در مربای شما اهمیت ویژه ای دارد.

  •  آلبالوها را هسته گیری کنید.

شما میتوانید هسته گیری آلبالو را با هسته گیر انجام بدید. اگر هسته گیر در دسترس شما نیست؛می توانید با دستهایتان دانه ی آلبالوهارا بگیرید. اما دقت داشته باشید نباید ظاهر آلبالوها خراب شود. پس باحوصله ی بیشتری این کار را انجام بدهید.

  • به آب آلبالوها نیاز داریم.

دقت داشته باشید که مربای آلبالو جزو مرباهایی می باشد که به آب نیاز ندارد(چرا؟). چون آلبالوها به اندازه ی کافی آب موردنیاز مربا را تامین می کنند(چگونه؟).برای این کار اول کف ظرف مدنظرتان را با آلبالوها پرکنید. سپس یک لایه شکر بریزید. به همین ترتیب، شکر و آلبالوها را لایه لایه بریزید.

  • یک ظرف بزرگ تر انتخاب می کنیم.

با جوشاندن آلبالوها، احتمال سررفتن مربا زیاد است . و اینکه آلبالوها را به همراه آب شان (و شکر های باقی مانده) ازظرف قبلی به ظرف بزرگ تر منتقل می کنیم .

  • کف های مربا را می گیریم.

اینجاست که می توانیم بگوییم تهیه ی مربای خانگی و کاملا ارگانیک،کار هرکسی نیست!

با به جوش آمدن مربا،کف هایی روی سر قابلمه مشاهده می شوند که باید آنها را با کف گیر برداریم. خوب است بدانید این کف ها قابلیت استفاده مجدد ندارند. بهتر است آنها را دور بریزید.

  • آبلیمو را در پایان اضافه می کنیم.

آبلیمو را هنگامی اضافه می کنیم که مربا به غلظت دلخواه برسد. یعنی غلظت مربا با خودتان می باشد. شعله را خاموش کنید و روی مربا یک قاشق چایخوری آبلیمو بریزید. سپس بگذارید سرد بشود.

مربای ارگانیک من

زیبایی ها را بشناسیم!

حواس تان باشد که دوست داشتن از همینجا شروع می شود!

خدا در هر فصل از فصول سال، زیبایی های زیاد و متنوعی را برای موجودات قرار داده است. تابستان فصل مناسب و ویژه ای برای تهیه مربای خانگی و صددرصد ارگانیک می باشد. بیاید از این فرصت استفاده کنیم . و این صفحه رو برای دوستان مان به اشتراک بگذاریم تا درپاییز ، احساس هایمان پادشاهی کنند …البته پاییز،سرماخوردگی را به همراه دارد.

شاتوت میوه ی تابستونی رو بشناسید!

کسانی که میخواهند بطور حرفه ای و ارگانیک مربای آلبالو تهیه کنند؛ بخوانند.

قوانین ارسال نظر

 

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و … باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «چرخک» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هنوز نظری برای این نوشته ثبت نشده

  • سلام, مهمان