نکات کاربردی تهیه مربای آلبالوی خوش رنگ

نکاتی که هر خانم خانه دار باید بداند.

در خصوص تهیه ی یک مربای آلبالوئی خوش طعم

حرفه ای های مربا بدانند!

  • چرا نیاز داریم تا آلبالوها، آب بیندازند؟

جالب است بدانید این نکته را خیلی از مبتدی های خانه دار نمی دانند! برای اینکه روی کیفیت مربای شما تاثیر بسزایی دارد. و مربای شما به کیفیت مناسب و ایده آلی می رسد.

  • آیا باز هم به آب نیاز داریم؟

بعد از انتخاب ظرف بزرگتر برای آلبالوها،برای بهتر حل شدن شکرهای اضافی،می توانیم از یک الی دو لیوان آب استفاده کنیم.اما این کار لزومی ندارد. و به شما بستگی دارد.

  • خیلی عالی می شود وقتی که شما بتوانید تمام کف مربا را قبل سرد شدن بگیرید.

مربای خانگی من

  • برای خوش رنگ شدن مربا چه کار کنیم؟

تا اینجا که واقعا باید به شما یک خسته نباشید ویژه گفت(چرا؟).چون تمام تلاش هایی که کردیم،درجهت خوش طعم شدن مربا بوده است.اکثر خانم های خانه دار و شاغل نمی دانند که چه راهکاری باعث می شود تا مربا خوش رنگ بشود!

واقعا حیف است که مربای تان خوش رنگ نشود. چرخک  دراین پست،به شما راز خوش رنگ شدن مربای آلبالو را می گوید. دو دلیل عمده برای تیره شدن مربای آلبالو عبارت است از:

۱.مربا را زیاد جوشانده اید!

دقت کنیدکه حداکثر زمان جوشاندن یک مربای خوش رنگ، ۳۰ دقیقه می باشد.

  • با آب های اضافی مربا چه کارکنیم؟

برای جلوگیری از زیاد جوشیدن مربا، در حین جوشیدن آب اضافی آن را با ملاقه بردارید و دریک ظرف سرباز جداگانه بریزید. بگذارید آب آلبالوها بطورکامل سرد شود تا در شربت های تابستانی از آن استفاده کنید.

۲.در قابلمه تان را بطورکامل روی قابلمه گذاشته اید.

نکته ی دیگری که باعث تیرگی مربا می شود،گذاشتن در قابلمه بطورکامل است. این کار باعث می شود که هم مربا سربرود و هم تیره بشود.

  • اضافه کردن آبلیمو در پایان کار

خیلی وقت ها پیش آمده که با تمام حوصله تان،مربا درست می کنید اما میبینید که مربای شما شِکَرَک بسته است.جهت جلوگیری از شکرک بستن مربا،درپایان مرحله ی پخت به مقدار گفته شده(یک قاشق چایخوری) آبلیمو یا جوهر لیمو اضافه کنید. تا دیگر شاهد این چنین مربایی نباشید.

  • با هسته ی آلبالوها چه کار کنیم؟

اکثر تهیه کنندگان مربای خانگی هسته ی آلبالوهای مربا را در همان قدم های اول،به سطل آشغال منتقل می کنند! اما افراد خلاق از این هسته های آلبالو برای دم کردن یک چای خوش رنگ استفاده می کنند. یک چای خوش طعم درکنار بهترین های زندگی تان!

مربای خوش طعم من

تبریک می گوییم!

بااین مربا میتونید درروزهای سردپاییزی، درکنار کانون گرم خانوادتان، پادشاهی کنید و لذت ببرید.

قوانین ارسال نظر

 

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و … باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «چرخک» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هنوز نظری برای این نوشته ثبت نشده

  • سلام, مهمان