لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید
-
تعداد ارسال ها
14,429 -
تاریخ عضویت
-
آخرین بازدید
بنیانگذار و مدیریت کل
ایشان مدیریت کل و عضو ارشد تیم مدیران هستند.
درباره irsalam
- تاریخ تولد تعیین نشده
آخرین بازدید کنندگان نمایه
بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمی شود.
دستاورد های irsalam
0
اعتبار در سایت
-
حلیم فوری ـ مواد لازم: گوشت گوسفند: ۱۰۰۰ گرم گندم: ۱۰۰۰ گرم پیاز: ۳ عدد نخود: ۲۵۰ گرم فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: گوشت را (بدون اینکه خرد کنیم) میشوئیم مقداری آب روی آن میریزیم و روی آتش میگذاریم بعد از جوش آمدن گوشت را میگریم پیاز را خرد کرده داخل گوشت میریزیم حرارت را ملایم میکنیم و در ظرف را میگذاریم تا گوشت کاملاً بپزد بهطوری که بعد از پختن سه چهار لیوان آب داشته باشد، بعد گندم را که بهتر است قبلاً خیس کرده باشیم با مقداری آب و کمی نمک میگذاریم روی آتش تا جوش بیاید در ضمن جوش آمدن کف آن را میگیریم و در حرارت ملایم میگذاریم بپزد پس از پختن گندم را از چرخ مخصوص آبگیر رد میکنیم (در صورت نداشتن چرخ، گندم را خوب میکوبیم و از آبکش رد میکنیم تا پوست زیادی گندم گرفته شود) ، سپس داخل ظرفی چهار تا پنج لیوان آب میریزیم روی اتش میگذاریم و گندم را بهتدریج که صاف میکنیم داخل آب میریزیم، با این عمل گندم صافتر و لطیفتر میشود. گندم را گاهی بههم میزنیم. بعد گوشت را که کاملاً پخته شده است میکوبیم و داخل گندم آماده شده میریزیم. حرارت باید خیلی ملایم باشد. حلیم را گاهی به هم میزنیم که ته نگیرد وقتی حلیم کاملاً جا افتاد نمک آن را اندازه میکنیم، بعد حلیم را در ظرف میکشیم و روی حلیم را مقداری دارچین کوبیده و روغن داغ کرده میدهیم و مقداری شکر را در ظرفی جداگانه با حلیم سر میز میبریم. برای تهیه فوری حلیم از دیگ زود پز استفاده کنید، در صورت داشتن دیگ زود پز حد اکثر مدت طبخ حلیم یکساعت تا یکساعت و نیم میباشد. ممکن است گوشت را در دیگ زودپز بپزیم و کنار بگذاریم و بعد از پخته شدن گوشت گندم را به ترتیبی که ذکر شد در دیگ مزبور بپزیم و به ترتیب فوق گندم را صاف و آماده کنیم و با گوشت مخلوط نمائیم و کافی است که بعد از مخلوط شدن گوشت و گندم حلیم فقط نیمساعت بجوشد. و در این مدت حرارت باید ملایم باشد و مرتب حلیم را باید بههم زد تا کاملاً کش پیدا کند ممکن است حلیم را با گوشت مرغ یا بوقلمون نیز آماده کرد، در اینصورت مقدار گوشت آن یک کیلو و نیم با استخوان میباشد. کافی است بعد از پختن گوشت استخوانهای آن را جدا سازیم و بعد از کوبیدن گوشت آن را با گندم آماده شده مخلوط کنیم. ممکن است چند قطعه از گوشت سینه مرغ یا بوقلمون را برداریم و روی حلیم که در ظرف کشیدهایم بگذاریم. نخود را خیس کرده جداگانه میبریم وقتی حلیم آماده شد مخلوط مینمائیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :
-
حلیم بادمجان ـ مواد لازم: بادمجان: ۱۱ عدد گوشت گوسفند: ۱۰۰۰ گرم لوبیا سفید: ۵۰۰ گرم پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپخوری کشک: ۲.۵ فنجان روغن: ۳۵۰ گرم فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: گوشت و لوبیا و پیاز داغ را با ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم کاملاً بپزد بادنجان ها را پوست میکنیم سر آنها را میگیریم کمی نمک میزنیم و با روغن در حرارت ملایم اطرافش را سرخ میکنیم و بعد بادنجانها و گوشت و لوبیا را خوب میکوبیم و مخلوط میکنیم ۲ تا ۳ لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم داخل گوشت و بادنجان میریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی آن را بههم میزنیم تا حلیم کاملاً جا افتاده کش پیدا کند و آب آن تمام و غلیظ شود.
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :
-
طرز تهیه حلیم ـ مواد لازم: گوشت گوسفند: ۱۰۰۰ گرم گندم: ۱۰۰۰ گرم پیاز: ۳ عدد نخود: ۲۵۰ گرم فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: گوشت را (بدون اینکه خرد کنیم) میشوئیم مقداری آب روی آن میریزیم و روی آتش میگذاریم بعد از جوش آمدن گوشت را میگریم پیاز را خرد کرده داخل گوشت میریزیم حرارت را ملایم میکنیم و در ظرف را میگذاریم تا گوشت کاملاً بپزد بهطوری که بعد از پختن سه چهار لیوان آب داشته باشد، بعد گندم را که بهتر است قبلاً خیس کرده باشیم با مقداری آب و کمی نمک میگذاریم روی آتش تا جوش بیاید در ضمن جوش آمدن کف آن را میگیریم و در حرارت ملایم میگذاریم بپزد پس از پختن گندم را از چرخ مخصوص آبگیر رد میکنیم (در صورت نداشتن چرخ، گندم را خوب میکوبیم و از آبکش رد میکنیم تا پوست زیادی گندم گرفته شود)، سپس داخل ظرفی چهار تا پنج لیوان آب میریزیم روی اتش میگذاریم و گندم را بهتدریج که صاف میکنیم داخل آب میریزیم، با این عمل گندم صافتر و لطیفتر میشود. گندم را گاهی بههم میزنیم. بعد گوشت را که کاملاً پخته شده است میکوبیم و داخل گندم آماده شده میریزیم. حرارت باید خیلی ملایم باشد. حلیم را گاهی بههم میزنیم که ته نگیرد وقتی حلیم کاملاً جا افتاد نمک آن را اندازه میکنیم، بعد حلیم را در ظرف میکشیم و روی حلیم را مقداری دارچین کوبیده و روغن داغ کرده میدهیم و مقداری شکر را در ظرفی جداگانه با حلیم سر میز میبریم. در صورت داشتن دیگ زود پز حد اکثر مدت طبخ حلیم یکساعت تا یکساعت و نیم میباشد. ممکن است گوشت را در دیگ زودپز بپزیم و کنار بگذاریم و بعد از پخته شدن گوشت گندم را به ترتیبی که ذکر شد در دیگ مزبور بپزیم و به ترتیب فوق گندم را صاف و آماده کنیم و با گوشت مخلوط نمائیم و کافی است که بعد از مخلوط شدن گوشت و گندم حلیم فقط نیمساعت بجوشد. و در این مدت حرارت باید ملایم باشد و مرتب حلیم را باید بههم زد تا کاملاً کش پیدا کند ممکن است حلیم را با گوشت مرغ یا بوقلمون نیز آماده کرد، در این صورت مقدار گوشت آن یک کیلو و نیم با استخوان میباشد. کافی است بعد از پختن گوشت استخوانهای آن را جدا سازیم و بعد از کوبیدن گوشت آن را با گندم آماده شده مخلوط کنیم. ممکن است چند قطعه از گوشت سینه مرغ یا بوقلمون را برداریم و روی حلیم که در ظرف کشیدهایم بگذاریم. نخود را خیس کرده جداگانه میبریم وقتی حلیم آماده شد مخلوط مینمائیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :
-
اشکنه گوجه سبز ـ مواد لازم: گوجه سبز: ۵۰۰ گرم شکر: قدری پیاز: ۳ عدد روغن: ۱۵۰ گرم شنبلیله: ۱ قاشق سوپخوری تخم مرغ: ۴ عدد آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری زردچوبه: ۱ قاشق سوپخوری فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آن را اضافه مینمائیم، بعد ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند به اندازه کافی به آن نمک و فلفل میزنیم تخممرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم، مرتب بههم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم. بعد یک کیلو گوجه را پس از گرفتن هسته داخل اشکنه میریزیم بعد از پختن گوجه ۲ تا ۳ قاشق شکر بآن اضافه مینمائیم بهطور کلی در تمام اشکنهها میتوانیم بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن ۳ تا ۴ عدد تخممرغ را درسته در آن بشکنیم و بدون بههم زدن بگذاریم تخممرغها بسته و پخته شود.
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :
-
اشکنه با رب انار ـ مواد لازم: رب انار: قدری شکر: قدری پیاز: ۳ عدد روغن: ۱۵۰ گرم شنبلیله: ۱ قاشق سوپخوری تخم مرغ : ۴ عدد آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری زردچوبه: ۱ قاشق سوپخوری فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آن را اضافه مینمائیم، بعد ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند به اندازه کافی به آن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم. با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم، مرتب بههم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم. بعد به آن کمی رب انار یا آب انار اضافه میکنیم، به این اشکنه هم میشود کمی شکر اضافه کرد.
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :
-
اشکنه آلبالو ـ مواد لازم: آلبالو: ۵۰۰ گرم شکر: قدری پیاز: ۳ عدد روغن: ۱۵۰ گرم شنبلیله: ۱ قاشق سوپخوری تخم مرغ: ۴ عدد آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری زردچوبه: ۱ قاشق سوپخوری فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آن را اضافه مینمائیم، بعد ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی به آن نمک و فلفل میزنیم تخممرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم، مرتب بههم میزنیم تا تخممرغها یکجا بسته نشوند بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم. به مقدار نیم کیلو آلبالو را هسته میگیریم در اواخر طبخ داخل اشکنه میریزیم و بعد از پختهشدن آلبالو آن را در ظرف میکشیم، ممکن است به این اشکنه کمی شکر بزنیم.
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :
-
اشکنه ـ مواد لازم: پیاز: ۳ عدد روغن: ۱۵۰ گرم شنبلیله: ۱ قاشق سوپخوری تخم مرغ: ۴ عدد آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری زردچوبه: ۱ قاشق سوپخوری فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آن را اضافه مینمائیم، بعد ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند به اندازه کافی به آن نمک و فلفل میزنیم تخممرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کمکم در مایه اشکنه میریزیم، مرتب بههم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم.
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :
-
آش نارنج ـ مواد لازم: برنج : ۳۷۵ گرم سبزی آش: ۱ کیلو فلفل: قدری زردچوبه: قدری نمک: قدری آب نارنج: ۵ فنجان لپه: ۷۵ گرم پیاز: ۲۷۵ گرم نعناع: ۳ قاشق سوپخوری گلپر: قدری ـ طرز تهیه: سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب نارنج، در آش بریزید. سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آن را روی آش بریزید. اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم، بهجای آب نارنج هر یک از مواد مذکور را در آش میریزیم تا آش مطلوب بهدست آید.
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :
-
آش میوه ـ مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم تره فرنگی: ۲۰۰ گرم جعفری ساطوری شده: ۲۰۰ گرم نعناع: ۲۰۰ گرم گشنیز: ۲۰۰ گرم برگ چغندر: ۲۰۰ گرم برنج: ۲۰۰ گرم پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپخوری نخود: ۱۲۵ گرم لوبیا قرمز: ۱۲۵ گرم آلبالو: ۵۰۰ گرم گوجه سبز: ۵۰۰ گرم زرد آلو: ۵۰۰ گرم گندم: ۱۰۰ گرم فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: پیاز داغ و نخود لوبیا و گندم در صورت تمایل کمی زرد چوبه را با ۵ تا ۶ لیوان آب میگذاریم بپزد برنج را اضافه میکنیم و سبزی را بعد از تمیز کردن و خرد کردن وقتی برنج پخته شد داخل آش میریزیم و گوشت را کوفته ریزه درست میکنیم و به آن اضافه میکنیم و آش را گاهی بههم میزنیم تا کاملاً جا بیافتد هسته میوهها را میگیریم و در اواخر طبخ میوهها را هم داخل آش میریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل میزنیم باید میوهها پخته شوند ولی زیاد له نشوند. در زمستان بهجای میوه تازه میتوانیم از یرگ زرد آلو و آلوی زرد خشک و مربای آلبالو یا آلبالوی خشک استفاده کنیم بدیهی است میوههای خشک را باید در آب خیس کرد بعد مصرف نمود. میتوانیم به این آش در اواخر طبخ ۴ تا ۵ قاشق شکر بزنیم تا طعمش ترش و شیرین بشود. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :
-
آش ماش ـ مواد لازم: ماش: ۲۷۵ گرم لوبیا قرمز: ۷۵۰ گرم برنج: ۲۵۰ گرم روغن: ۱۰۰ گرم ـ طرز تهیه: ماش را در آبجوش ریخته و با کفگیر پوستهای آن را که روی آب جمع میشود بگیرید، بعد خورده برنج را در آن ریخته و شش عدد پیاز به همراه چند عدد شلغم نسبتاً کوچک و چند قطعه کدو حلوائی بریزید. پس از اینکه آش پخت، زرد چوبه و فلفل و نمک به آن اضافه کرده بگذارید تا چند دقیقه دیگر هم روی آتش بماند.
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :
-
آش ماست ـ مواد لازم: برنج: ۲۰۰ گرم سبزی آش: ۱۰۰۰ گرم سیر: ۲.۵ قاشق سوپخوری پیاز داغ عسلی: ۳.۵ قاشق سوپخوری گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم ماست ساده کم چرب: ۲۰۰۰ گرم گلپر: ۱.۵ قاشق سوپخوری روغن: ۲.۵ قاشق سوپخوری فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: لپه و پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در ظرفی میریزیم روی آتش ملایم میگذاریم کمی نمک و فلفل میریزیم تا لپه کمی بپزد، بعد برنج را به دقت میشوئیم و داخل لپه میریزیم میگذاریم برنج کاملاً بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم، ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کله و جگر بره را درست نمائیم، بعد آنها را داخل آش میریزیم، سبزی را نیز تمیز مینمائیم و میشوئیم و خرد میکنیم به مایه آش اضافه میکنیم میگذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیافتد و باید برنج آش کاملاً بپزد و لعاب بیندازد. برای چاشنی آن یک کیلو ماست کافی است، ماست را خوب میزنیم و با آش مخلوط میکنیم و از روی آتش بر میداریم. در آخر کار گلپر را به آش اضافه میکنیم و آش را در ظرف میریزیم و کمی نعناع داغ روی آن میدهیم (با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم نعناع داغ درست میکنیم).
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :
-
آش گوجه ـ مواد لازم: برنج: ۳۷۵ گرم سبزی آش: ۱ کیلو فلفل: قدری زردچوبه: قدری نمک: قدری آب گوجه فرنگی: ۵ فنجان لپه: ۷۵ گرم پیاز: ۲۷۵ گرم نعناع: ۳ قاشق سوپخوری گلپر: قدری ـ طرز تهیه: سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب گوجه فرنگی، در آش بریزید. سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آن را روی آش بریزید. اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم، بهجای آب گوجه فرنگی هر یک از مواد مذکور را در آش میریزیم تا آش مطلوب بهدست آید.
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :
-
آش گندم ـ مواد لازم: اسفناج: ۲۰۰۰ گرم نخود: ۱۲۰ گرم لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم عدس: ۱۲۰ گرم باقلا: ۱۲۰ گرم پیاز: ۵ عدد گندم: ۲۵۰ گرم روغن: ۲۰۰ گرم فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: این آش مطبوع است و مواد آن با سایر آشها فرق دارد. نکته حساس برای تهیه این آش آنست که حبوبات و گندم آن قبلاً خیس شده و کاملاً پخته شود تا لعاب بیاندازد چون این آش برنج ندارد پیاز را خرد مینمائیم و با روغن سرخ میکنیم در صورت تمایل کمی زرد چوبه به آن میزنیم و جبوبات و گندم را با پیاز داغ و مقداری آب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد و مرتب آن را بههم میزنیم تا آش لعاب بیندازد اسفناج را تمیز کرده درشت خرد میکنیم و داخل آش میریزیم وقتی تمام مواد آش پخته شد و جا افتاد آش را میکشیم و روی آن را کمی پیاز سرخ کرده و نعناع میدهیم اگر بخواهیم لعاب آش بیشتر شود ممکن است ۲ قاشق سوپخوری آرد را با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ کنیم و در اواخر طبخ در آش بریزیم و بههم بزنیم و بعد از چند جوش آش را بکشیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :
-
آش کلم قمری ـ مواد لازم: کلم قمری: ۱۵۰۰ گرم برنج: ۲۰۰ گرم پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپخوری گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم لپه: ۷۵ گرم زردچوبه: ۱ قاشق مربا خوری روغن: ۱۵۰ گرم فلفل: قدری نمک: قدری ـ طرز تهیه: در صورتیکه گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم و در کمی روغن سرخ مینمائیم در صورتیکه گوشت مغز ران باشد آن را به شکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت میدهیم و مقداری آب میریزیم لپه را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم گوشت و لپه بپزد (بدیهی است در صورتیکه کوفته ریزه تهیه کرده باشیم مدت طبخ آن کوتاهتر خواهد بود)، بعد کلم را پوست میکنیم و خرد میکنیم داخل گوشت میریزیم برنج را نیز می شوئیم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه مینمائیم و حرارت را ملایم میکنیم و گاهی نیز آش را بههم میزنیم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملاً جا بیافتد. موقع کشیدن کمی نعناع داغ نیز روی آن میدهیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :
-
آش کدو ـ مواد لازم: کدو: ۲۰۰۰ گرم پیاز داغ عسلی: ۴ قاشق سوپخوری عدس: ۲۰۰ گرم برنج: ۱۵۰ گرم آب لیموترش: ۱ قاشق سوپخوری شکر: ۲.۵ قاشق سوپخوری نمک: قدری ـ طرز تهیه: پیاز سرخ شده و عدس را با مقداری آب و کمی نمک میگذاریم بپزد، بعد برنج را اضافه میکنیم و میگذاریم برنج هم کاملاً بپزد، بعد کدو را قطعه قطعه میسازیم و پوست میکنیم و ریشههای داخل کدو را میگیریم و داخل سایر مواد میکنیم و میگذاریم کدو نیز بپزد حرارت زیر آش باید ملایم باشد. گاهی آش را بههم میزنیم تا تمام مواد له شود و آش کاملاً جا بیافتد، بعد شکر و آبلیمو را اضافه میکنیم (مقدار شکر و آب لیموی آش به تناسب ذائقه اشخاص کم یا زیاد میشود) بعد نمک آن را با اندازه کافی میزنیم و آش را در ظرف میکشیم و روی آن را کمی نعناع داغ میدهیم. ممکن است در این آش کمی کوفته ریزه نیز بریزیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.
- 39 پاسخ
-
- دستور پخت
- دستور تهیه
-
(و 2 مورد دیگر)
برچسب زده شده با :