irsalam ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ تقويت اعتماد به نفس به خود بباليد و بگوييد كه: - در وجود من، عظمت و بزرگى نهفته است. - من يك نابغه هستم و از نبوغ خود استفاده مىكنم. - من ايدههاى بزرگى در سر دارم و آنها را به واقعيت مىپندارم. - من هر روز سلامتتر و تندرستتر هستم. - من يك برنده بزرگ هستم. - من واقعاً انسان بىنظيرى هستم. - چقدر دنياى من قشنگ و زيبا شده است. - چقدر من هر روز خوشبختتر و سعادتمندتر هستم. - من همواره در هر كارى موفّق و پيروز مىشوم. - خداى رحمان مرا بسيار دوست دارد و در همه امور زندگىام مرا كمك مىكند. - ثروت و معنويت به سوى من همواره روان است و من هر چه بخواهم خلق مىكنم. - سراسر وجودم غرق در انرژى و شادى است. - من همواره منتظر اتفاقات خوب در زندگىام هستم. - من به خود افتخار مىكنم. - من سزاوار بهترينها هستم. - و... شما مىتوانيد با گفتن تمام اين جملات و عبارات تأثير خاص و مثبتى بر روى ضمير ناخودآگاه خود بگذاريد و عين همين واقعيت را در زندگى خويش پديد آوريد و باور زيبايى از توانايىها و زيبايىهاى شخصيتى و نفسانى را در خويشتن ايجاد نماييد. مجيد ابراهيمىنژاد، شماره اشتراك 8871 به نقل از: كتاب تكنولوژى فكر، نوشته عليرضا آزمنديان، نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .