بهار خانم ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ موادلازم : گل کلم ۵/۱ کیلوگرم برگ کلم ۵/۰ کیلوگرم سبزی معطر پاک کرده ۵/۰ کیلوگرم فلفل دلمه ای ۳ عدد متوسط کرفس خرد شده ۵/۰ کیلوگرم لوبیا سبز خردشده ۲۵۰ گرم هویج خرد شده ۵/۰ کیلوگرم سیر ۲ بوته فلفل سبز تند ۴-۳ عدد بادمجان ۱ کیلو پیاز ریز ۵/۰ کیلوگرم موسیر خشک ۱۰۰ گرم سیب زمینی ترشی ۵/۰ کیلوگرم نعنای خشک یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به اندازه لازم زردچوبه یک قاشق غذاخوری ادویه ترشی ۲ قاشق غذاخوری سرکه به اندازه لازم طرز تهیه گل کلم ها را به طور کامل تمیز کرده و می شوییم. برگ کلم را به صورت مربع های کوچک برش می دهیم. بادمجان ها را به صورت مکعبی بریده و با یک و نیم لیوان سرکه می پزیم. سیب زمینی ترشی، کرفس، لوبیا سبز، فلفل سبز تند، سبزی معطر، فلفل دلمه ای و هویج را خرد می کنیم. سیر را هم به صورت حلقه های نازک خرد می کنیم. موسیر را خیس کرده و چند بار آب آن را عوض می کنیم. پیازهای ریز را شسته و خشک می کنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. در نهایت ادویه ترشی ( طرز تهیه آن در پایین آورده شده است ) ، زردچوبه ، نمک، فلفل و نعنای خشک را می افزاییم. سپس سرکه را به اندازه ای اضافه می کنیم تا به طور تقریبی روی مواد را بگیرد ( نه به طور کامل ). مواد لازم برای ادویه ترشی : پودر گلپر ۱۰۰ گرم پودر تخم گشنیز ۵۰ گرم پودر زیره سبز ۵۰ گرم ریشه جوز بویا ( پودر شده ) ۲۵ گرم جوز رنده شده ۲عدد دارچین یک قاشق سوپ خوری فلفل سیاه یک قاشق سوپ خوری فلفل سبز یک قاشق سوپ خوری پودر رازیانه ۵۰ گرم تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم. ادویه ترشی آماده است. * توجه - با پارچه ای تمیز، آب اضافی هر یک از سبزیجات را بگیرید. - سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعناع و … است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .