بهار خانم ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ (ویرایش شده) مواد لازم بادمجان: یک کیلو سبزی معطر پاک کرده: نیم کیلو فلفل دلمه ای سبز: یک عدد فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد سیر رنده شده: یک قاشق سوپ خوری فلفل سبز: ۵۰ گرم هویج : ۳ عدد کلم پیچ سفید: ۲۵۰ گرم سرکه: یک کیلو ادویه ی ترشی: یک قاشق سوپ خوری نعنای خشک : یک قاشق غذاخوری پونه خشک: یک قاشق غذاخوری زرد چوبه: یک قاشق مرباخوری طرز تهیه سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد می کنیم بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شودسیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم.کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم.در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم.سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است ویرایش شده 17 آذر، ۱۳۸۹ توسط vahideh3008 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .