بهار خانم ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ مواد لازم: پودر ژله در دو رنگ قرمز و آبی پودر دسر نارگیل قالب طرز تهیه: ابتدا طبق دستور نصف پودر ژله قرمز را را با نصف لیوان آب جو بعد از 2 ساعت یا بیشتر که ژله کاملا گرفت. نصف پودر دسر نارگیل را با یک لیوان شیر داغ حل کنید. وقتی مخلوط کاملا سرد شد روی ژله اولی بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا بگیرد بعد از اینکه ژله سفید بسته شد، نصف ژله آبی را نیز با نصف لیوان آب داغ حل و به آن نصف لیوان آب سرد اضافه کنید و روی ژله قبلی که کاملا بسته شده و به رنگ سفید بود بریزید. باقیمانه ژله ها را ( آبی و قرمز ) را با هم مخلوط تا به رنگ بنفش درآید و بعد روی لایه بعدی بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از اینکه این لایه هم کاملا بسته شد، باقیمانه پودر دسر نارگیل را با یک لیوان شیر داغ مخلوط و وقتی سرد شد روی لایه بعدی بریزید . بعد از اینکه ژله کاملا خود را گرفت میتوانید آن را برش دهید. این دسر نیاز به وقت و حوصله دارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .