بهار خانم ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ مواد لازم : انگور سیاه (شاهانی) ..................... 1 کیلو شکر.............................................. 1 کیلو (به ازای هر کیلو انگور یک کیلو شکر) ژلاتین .......................................... چند ورقه طرز تهیه: انگور ها رو تمییز کنید و چوب آنها را جدا داخل قابلمه بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم بپزه بعد از ۱۵ دقیقه. به کمک صافی آن را صاف کنید . مواد را با قاشق روی صافی فشار بدهید طوری که گوشت آن هم از صافی بگذره. خب بگذارید ۱ شب استراحت کند این به این خاطره که اسید تارتاریک ژله شما رو خراب نکنه خب حالا چند تا ظرف شیشه ای مربا (ظرف سسهای کوچیک که قبلا تمییز شدن) را بردارید برای ضد عفونی کردنشون میتونین اونا رو بجوشونین. حالا وقت اضافه کردنه شکر هستش..به ازای هر ۴ فنجان شربت ۵ فنجان شکر اضافه کنید.و بگذارید رو حرارت کم بجوشه. بعدش ژلاتین رو به آن اضافه کنید بعد از چند دقیقه اونا رو بریزید تو ظرفهای مرباخب حالا یه قابلمه بردارید ظرفهای مربا را داخل بچینید وآن را پر از آب کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .