رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

ارسال های توصیه شده

nairy5e6qrnomps3kjpb.jpg

 

مواد لازم :

 

انگور سیاه (شاهانی) ..................... 1 کیلو

 

شکر.............................................. 1 کیلو (به ازای هر کیلو انگور یک کیلو شکر)

 

ژلاتین .......................................... چند ورقه

 

طرز تهیه:

 

انگور ها رو تمییز کنید و چوب آنها را جدا داخل قابلمه بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم بپزه بعد از ۱۵ دقیقه.

 

به کمک صافی آن را صاف کنید . مواد را با قاشق روی صافی فشار بدهید طوری که گوشت آن هم از صافی بگذره.

 

خب بگذارید ۱ شب استراحت کند این به این خاطره که اسید تارتاریک ژله شما رو خراب نکنه

 

خب حالا چند تا ظرف شیشه ای مربا (ظرف سسهای کوچیک که قبلا تمییز شدن) را بردارید برای ضد عفونی کردنشون میتونین اونا رو بجوشونین.

 

حالا وقت اضافه کردنه شکر هستش..به ازای هر ۴ فنجان شربت ۵ فنجان شکر اضافه کنید.و بگذارید رو حرارت کم بجوشه.

 

بعدش ژلاتین رو به آن اضافه کنید بعد از چند دقیقه اونا رو بریزید تو ظرفهای مرباخب حالا یه قابلمه بردارید ظرفهای مربا را داخل بچینید وآن را پر از آب کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...