رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

چه عواملی سبب عارضه وزوز گوش میشوند؟


ارسال های توصیه شده

چه عواملی سبب عارضه وزوز گوش میشوند؟

Image_4.jpg

[align=justify].به گزارش ایسنا، معمولا صدا به صورت زنگ، وزوز و همهمه احساس میشود که میتواند به صورت حملهای، دائمی، ضرباندار یا یکنواخت یا حتی همراه با کاهش شنوایی باشد.

به گزارش سایت تخصصی مایوکلینیک، وزوزگوش معمولا ناشناخته است اما ممکن است به علل آسیب در حلزون گوش، سیستم عصبی، عروقی، مکانیکی، عضلانی بروز كند.

آمارهای پزشكی نشان میدهد حدود 90 درصد از موارد وزوز گوش به علت جرم گوش یا عفونت گوش میانی بروز میكند. در پیرگوشی نیز به طور شایع وزوز گوش وجود دارد. کسانی که به علت ضربههای صوتی دچار کاهش گذرای شنوایی شدهاند، اگر به طور دائم در معرض ضربههای صوتی قرار گیرند، ممکن است دچار کاهش شنوایی دائمی شوند و وزوز گوش در این افراد یک علامت هشدار دهنده است.

بنا براین گزارش، دومین علت شایع وزوز گوش ابتلا به بیماریهای قلبی است و یک سوم بیمارانی که وزوز شدید گوش دارند، مبتلا به اختلال قلبی و عروقی هستند و75 درصد از این افراد دچار فشارخون بالا میباشند. همچنین در 5 تا 10 درصد موارد آسیب به سر، منجر به وزوزگوش میشود. در تصادفات رانندگی در اثر تکانهای شدید سر به عقب و جلو معمولا چند روز تا چند هفته وزوزگوش ایجاد میشود.

عوارض دارویی نیز در 5 تا 10 درصد موارد منجر به این عارضه شنوایی میشوند که از جمله این داروها آسپیرین، مسکنها و برخی آنتی بیوتیکها، ضد افسردگیها و آرام بخشها هستند. در این موارد وزوز گوش قبل از کاهش شنوایی علامت هشدار دهنده است و ادامه مصرف دارو گاهی منجر به کاهش شنوایی برگشتناپذیر میشود.

بیماریهای دندان باعث احساس پرشدگی و فشار و تشدید وزوزگوش و حساسیت روی مفصل گیجگاهی ـ فکی میشود.علاوه بر این بیماریهای روحی و استرس نیز میتوانند عامل بوجود آورنده یا تشدید کننده وزوز گوش باشند.

از سوی دیگر، ارتباط بین شریان و ورید میتواند باعث وزوز خفیف گوش شود که شایعترین علت آن تومور است که با بزرگتر شدن تومور و تهاجم به گوش میانی، بیمار دچار کاهش شنوایی نیز میگردد. انقباضات نرم کام و انقباض عضلات گوش هم از دیگر عوامل ایجاد وزوز گوش هستند. پزشک متخصص با کشف علت بروز عارضه، میتواند شیوه مناسب درمان آن را شناسایی كرده و برای بیمار تجویز كند.[/align]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...