بهار خانم ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ ۱- اهمیت نداشت که هوا چقدر گرم است، او هیچ وقت کتش را از تنش خارج نمیکرد. ۲- در ۱۹۲۳، مدیر مطبوعاتی هیتلر تلاش میکند که او را متقاعد کند که یا بی خیال سیبیلش شده یا اینکه اجازه دهد به شکل نرمالی رشد کند. هیتلر پاسخ میدهد: “نگران سیبیل من نباش. اگر اینکه الان مد نیست، بعدا مد خواهد شد چرا که من از آن استفاده میکنم.” ۳- موضوعات مورد علاقه وی شامل اینها بود: “وقتیکه من یک سرباز بودم”، “وقتیکه من در وین [پایتخت اتریش] بودم”، “وقتیکه من در زندان بودم” و “وقتیکه من در روزهای ابتدایی حذب رهبر بودم”. ۴- اگر هیتلر صحبتش را دربارهی واگنر و اپرا آغاز میکرد، کسی جرات نمیکرد که بین صحبتهایش وقفهایی ایجاد کند. او آنقدر درباره موضوعش صحبت میکرد تا شنوندگان خسته شوند. ۵- هیتلر هیچ وقت علاقه ایی به ورزش یا نوعی از بازی نداشت جز پیاده روی اتفاقی. ۶- او همیشه دائما داخل اتاقها، از کنجی به کنج دیگر، قدم بر میداشت. ۷- تقریبا هر شب بایستی در تئاتر شخصی اش فیلم میدید، بیشتر آنها فیلمهایی بودند که پخش آنها در آلمان ممنوع شده بود. وی بسیار به کمدینها علاقه داشت، از این بین چندین خواننده یهودی نیز وجود داشتند که مورد علاقه ی او بودند. پس از اینکه صدای آنها را میشنید، اینطور اظهار میکرد که، “خیلی بد است که او از نژاد آریایی نیست.” ۸- کارمندان هیتلر به شکل مخفیانه فیلمهایی از شکنجه یا اعدام زندانیان سیاسی برای او میساختند چرا که او از تماشای آنها بسیار لذت میبرد. ۹- عاشق فیلم اخبار روز بود، مخصوصا زمانیکه که او در آنها بود. ۱۰- او در عکسی دیده میشود که در ابتدای جنگ جهانی اول گرفته شده بود: این عکس در ۱۹۱۴ زمانی که آلمان علیه روسیه اعلان جنگ کرد توسط Heinrich Hoffman که اتفاقا بعدا به عنوان عکاس شخصی هیتلر درآمد، گرفته شد. او را در بین جمعیت میتوانید ببینید که کاملا هیجان زده شده است. ۱۱- هیتلر به عنوان مرد سال ۱۹۳۸ توسط مجله تایم انتخاب شد. ۱۲- هیتلر برای ۸ سال بی خانمان بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بهار خانم ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ عکسهای نادر از «اوا براون» همسر هیتلر در این مجموعه عکسهای دیده نشده جذابی را از آلبومهای خصوصی «اوا براون» همسر هیتلر به نمایش گذاشته ایم. این مجموعه به ما راهی را نشان میدهد که به گذشته برگشته و به زندگی شگفت انگیز این همراه کوچک هیتلر نگاهی بندازیم. هیتلر و اوا براون در 29 آپریل 1945 ازدواج کردند اما آنها همان 40 ساعتی که تا زمان مرگ در پیش داشتند زن و شوهر بودند. باوجود پیش زمینه ای که در روزهای آخر جنگ در اروپا دیده میشد، آنها ازدواج فوق العاده ای داشتند. اوا براون همراه همیشگی و همسر کوتاه مدت ادولف هیتلر. هیتلر زمانی که اوا براون 17 ساله بود او را در مونیخ ملاقات کرد و به عنوان منشی و مدلی برای عکاس اختصاصی هیتلر به نام «هاینریش هوفمان» شروع به کار کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .