رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

نكته اي در مورد كباب ( بخوانيد لطفا )


irsalam

ارسال های توصیه شده

نكته اي در مورد كباب (بخوانيد لطفا )

frontpicture.jpg

[align=justify]یکی از فجایعی که الان توی مدل تغذیه ما داره رخ میده، تغییر کاربری سیستم پخت کبابی ها است جدیدا" مد شده، کبابی ها بساط منقل و ذغال را جمع کردند و از فر متصل به گاز شهری برای کباب کردن گوشت ها استفاده میکنند و گاز متان نیمسوز جایگزین گرمای ذغال شده است وقتی به این کبابی ها رفتید دقت کنید، شعله گاز اجاق آنها به رنگ ترکیبی آبی و زرد میسوزه و این شعله نشان از ترکیب متان نیمسوز با آنزیم های گوشت دارد که فوق العاده سرطان زا و خطرناک است و این آنزیم ها را تبدیل به دی متیل فنولوئیل از پایه های تحریک متاستاز سلول های بدن مینماید که همان سرطان بافت در بدن میباشد (مخصوصا" اگر سطح اسیدوز بدن هم بالا و نزدیک 6/6 باشد ، که متاسفانه این بیماری قطعی خواهد شد)، حال اگر وسط کباب خود را نگاه کنید ،میبینید اصلا" تغییر رنگ نداده و فقط بر اثر تماس با گرمای گاز متان به رنگ بنفش مایل به خاکستری میزند به همین دلیل تاکید میکنم حتما" به کبابی هائی بروید که از ذغال برای کباب کردن گوشت های خود استفاده مینمایند، چون گرمای آتش ذغال همگن میباشد و بدون ضرر گوشت را کباب میکند

[/align]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...