رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

هدفمندی یارانه ها و صرفه جویی 31 درصدی در مصرف گندم


ارسال های توصیه شده

هدفمندی یارانه ها و صرفه جویی 31 درصدی در مصرف گندم

 

وزیر بازرگانی از صرفهجویی قابل توجه در مصرف گندم و آرد پس از اجرای قانون هدفمندی یارانهها خبر داد و گفت: در ماه های اخیر 31 درصد در مصرف گندم و 20 درصد در فروش آرد صرفه جویی شده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه اطلاع رسانی بازرگانی ایران ( شابا)، مهدی غضنفری با بیان اینکه در ماههای اخیر ضایعات نان در استان تهران حدود 20 درصد کاهش یافته است، گفت: در حالی که ماههای اخیر فروش آرد در کارخانه ها و مصرف آن در نانواییها حدود 20 درصد کاهش داشته اما میزان مصرف نان خانوارها تغییری نکرده که نشان دهنده کاهش ضایعات و اصلاح مصرف نان است.

وزیر بازرگانی با استناد به مطالعات صورت گرفته در مرکز پژوهشهای غلات اظهار داشت: در ایجاد پدیده ضایعات نان، مصرفکنندگان 20 درصد، نانوایان 30 درصد و آرد مصرفی حدود 50 درصد موثر هستند.

غضنفری میزان بالای ضایعات نان در ایران را ناشی از عوامل مختلف زنجیره تولید دانست و گفت: کیفیت پایین گندم و آرد تولیدی، پخت نامرغوب نان، مهارت پایین بخشی از فعالان در واحدهای نانوایی، نگهداری و خرید بیش از نیاز و نگهداری نامناسب از عوامل موثر در میزان ضایعات این کالا در کشور است.

وزیر بازرگانی افزود: در حوزه مصرفکنندگان نیز عواملی چون نرخ نان، علاقه مردم به مصرف نان تازه، آگاهی پایین از نحوه انتقال و نگهداری نان، در ایجاد ضایعات نقش اساسی دارد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...