Captain_K2 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم: فرانسوی=2 قاشق مرباخوری شیر خشک=3 قاشق مرباخوری پودرکاکائو=1 قاشق مرباخوری شکر=3 قاشق مرباخوری(به دلخواه) آب جوش=1 لیوان وانیل=کمی دارچین=کمی طرز تهیه: ابتدا شکر و کاکائو و وانیل و دارچین و شیر و را با آب جوش مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. مواد بدست آمده را در جوش ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم و هم می زنیم تا اینکه جوش بیاید.سپس را از روی آتش برداشته و در لیوان می ریزیم.روی را می توانیم با کمی شکلات تخته ای تزئین کنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .