Captain_K2 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ طرز تهیه ژله آناناس 2بسته را در دو پيمانه آب جوش حل ميکنيم و دو پيمانه آب سرد داخل آن ميريزيم و بهم ميزنيم و ژله حل شده را در 8 پياله کوچک ( که اندازه پياله ها با حلقه ها ی آناناس بگيريد و ته نرود قرار ميدهيم ... مواد لازم ( برای 8 نفر ): 1- کمپوت آناناس 8 حلقه 2- ژله ليموئی يا ژله آناناس 2 بسته 3- کيک ساده بريده شده 8 حلقه 4- خامه 100گرم 5- خاکه قند 3 قاشق سوپخوری 6- وانيل 1/2 قاشق چايخوری طرز تهيه : 2بسته را در دو پيمانه آب جوش حل ميکنيم و دو پيمانه آب سرد داخل آن ميريزيم و بهم ميزنيم و ژله حل شده را در 8 پياله کوچک ( که اندازه پياله ها با حلقه ها ی آناناس بگيريد و ته نرود قرار ميدهيم و ظرفها را در يخچال ميگذاريم تا ژله کاملا بسته شود . خامه را با خاکه قند وکمی وانيل مخلوط ميکنيم و آنقدر می زنيم تا سفت شود و فرم بگيرد روی هر حلقه کيک را کمی خامه ميماليم و ته ظرفهای ژله را يک لحظه در آب گرم قرار ميدهيم و ژله رااز ظرف خارج ميکنيم و روی حلقه کيک قرار ميدهيم و در ظرف می چينيم و بقيه خامه را در قيف ميريزيم و روی ژله را تزئين می کنيم . ممکن است يک عدد کمپوت گيلاس و يا آلبالو نيز روی خامه قرار بدهيم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .