Captain_K2 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ طرز تهیه دسر فرانسوی مواد لازم : كاكائو : یك قاشق مربا خوری سرپر شیر: یك لیوان پودر قند: یك قاشق غذا خوری سر پر زرده تخم مرغ: چهار عدد خامه: 200 (دویست)گرم شكر: 2/1 پیمانه(نصف پیمانه) ورقه ژلاتین ضخیم: سه ورق(اگر نازك بود:شش ورق) طرز تهیه : ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه یواش شروع كرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شكر را اضافه می كنیم تا كرم رنگ شود. بعد در ظرف دیگری خامه را با خاك قند می زنیم. سپس كاكائو را در شیر حل می كنیم. بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شكر) اضافه می كنیم و هم می زنیم. سپس خامه را اضافه كرده و بعد ورقه های ژلاتین را كه قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل كرده ایم اضافه می كنیم و ته قالب را با كره چرب می كنیم و همه مواد بالا را كه با هم زده ایم داخل قالب می ریزیم و در فریزر می گذاریم تا ببندد.(به مدت یك ساعت و نیم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .