رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

طرز تهیه مسقطی کاسه ای


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

نشاسته 200 گرم

شكر 400 گرم

آب 1.5 لیتر

گلاب 0.5 فنجان

روغن 100 گرم

خلال بادام 100 گرم

طرز تهیه :

نشاسته را در 6 تا 7 پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میكنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و كمی غلیظ شود ، بعد شكر و گلاب را اضافه میكنیم و خلال بادام را میشوئیم و داخل می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه میكنیم و مسقطی را بهم میزنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود , مایه را در پیاله های كوچك بلوری میریزیم و روی آنرا با كمی پسته چرخ كرده تزیین میكنیم .

ممكن است به جای 100 گرم روغن 150 گرم كره را بدون داغ كردن و جرم گرفتن مصرف نمود .

ممكن است نشاسته كمی ترش باشد در اینصورت باید مقداری آب سرد روی نشاسته ریخت و مخلوط نمود بعد از رسوب شدن نشاسته آب آنرا خالی كرد و بعد آب منظور شده را با آن مخلوط نمود .

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...