Captain_K2 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ ساندی شكلات برای تهیه سس شكر را همراه با عسل، نسكافه و دارچین در یك ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آمده و حدود 5 دقیقه بجوشد.... مواد لازم: 4 گوی بستنی وانیلی و 4 گوی بستنی قهوه،2 عدد موز رسیده،مقداری خامه ،كمی بادام پرك شده یا خلال بادام برای تهیه سس: 50 گرم شكر،120 میلی لیتر یا نصف پیمانه عسل،3 قاشق سوپخوری نسكافه حل شده در آبجوش ،یك قاشق چایخوری دارچین،150 گرم شكلات ساده خرد شده،75 میلی لیتر خامه كمی زده شده طرز تهیه : برای تهیه سس شكر را همراه با عسل، نسكافه و دارچین در یك ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آمده و حدود 5 دقیقه بجوشد. شعله اجاق را خاموش كنید و شكلات را در مخلوط بریزید. هم بزنید تا شكلات ذوب شود. وقتی شكلات كاملا ذوب شد مخلوط یك دست خامه را اضافه كنید و هم بزنید. بگذارید سس كمی سرد شود. در این مدت دو گوی بستنی وانیلی و دو گوی بستنی قهوه در بستنی خوری های پایه دار بریزید و موزها را حلقه حلقه كرده روی بستنی ها در لیوان بریزید. سپس سس را كه هنوز اندكی گرم است روی بستنی و موز بریزید و با كمی خامه زده شده و خلال بادام تزئین كرده بلافاصله سرو كنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .