رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

طرز تهیه فرنی گیلانی


ارسال های توصیه شده

طرز تهیه فرنی گیلانی

شیر ، خامه ، شكر ، گلاب و خلال بادام را با هم در ظرفی می ریزیم و سه ساعت قبل از پختن در یخچال میگذاریم...

 

 

 

مواد لازم :

شیر 5/1 لیتر

خامه 200 گرم

گلاب 1 استكان متوسط

خلال پسته 50 گرم

پودر نارگیل 50 گرم

هل كوبیده نرم 1 قاشق چایخوری

دارچین مقداری برای تزئین

آرد برنج 125 گرم

شكر 200 گرم

خلال بادام 100 گرم

 

طرز تهیه :

شیر ، خامه ، شكر ، گلاب و خلال بادام را با هم در ظرفی می ریزیم و سه ساعت قبل از پختن در یخچال میگذاریم. بعد از سه ساعت از یخچال بیرون آورده، روی حرارت ملایم میگذاریم. آرد برنج و هل کوبیده را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا آرد گلوله نشود و جوش بیاید. بعد از جوش آمدن حرارت را كم میكنیم و میگذاریم فرنی پنج دقیقه بجوشد و كمی غلیظ شود. بعد فرنی را در یک ظرف می ریزیم و روی آن را با دارچین ، خلال پسته و پودر نارگیل تزئین میكنیم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...