Captain_K2 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ طرز تهیه فرنی گیلانی شیر ، خامه ، شكر ، گلاب و خلال بادام را با هم در ظرفی می ریزیم و سه ساعت قبل از پختن در یخچال میگذاریم... مواد لازم : شیر 5/1 لیتر خامه 200 گرم گلاب 1 استكان متوسط خلال پسته 50 گرم پودر نارگیل 50 گرم هل كوبیده نرم 1 قاشق چایخوری دارچین مقداری برای تزئین آرد برنج 125 گرم شكر 200 گرم خلال بادام 100 گرم طرز تهیه : شیر ، خامه ، شكر ، گلاب و خلال بادام را با هم در ظرفی می ریزیم و سه ساعت قبل از پختن در یخچال میگذاریم. بعد از سه ساعت از یخچال بیرون آورده، روی حرارت ملایم میگذاریم. آرد برنج و هل کوبیده را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا آرد گلوله نشود و جوش بیاید. بعد از جوش آمدن حرارت را كم میكنیم و میگذاریم فرنی پنج دقیقه بجوشد و كمی غلیظ شود. بعد فرنی را در یک ظرف می ریزیم و روی آن را با دارچین ، خلال پسته و پودر نارگیل تزئین میكنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .