رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

طرز تهیه سوربات طالبی


ارسال های توصیه شده

سوربات طالبی

مواد لازم :

آب 2 لیوان

شکر یک لیوان سرخالی

آب لیمو یک قاشق غذاخوری

طالبی یک کیلو

رنده ی پوست پرتقال یک قاشق چایخوری

رنده ی زنجبیل تازه یک قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ 2 عدد

رنگ مجاز خوراکی 2 تا 3 قطره

 

 

طرز تهیه :

آب شکر و آب لیمو را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، تا شکر حل شود. سپس حرارت را به مدت پنج دقیقه زیاد کنید ، تا شربت، غلیظ شود. آن گاه پوست پرتقال و زنجبیل را با شربت مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.حال طالبی را بشوئید. پوست و تخمه های آن را جدا کرده ، با استفاده از مخلوط کن ، آن را پوره کنید. در این هنگام شربت را به آن اضافه کنید. سپس سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا پف کند و سفت شود. در صورت تمایل ، می توانید در این مرحله ، رنگ خوراکی رابه پوره

اضافه کنید. سفیده ی تخم مرغ و طالبی را با هم مخلوط کنید و در ظرفی فلزی بریزید، و درفریزر قرار دهید تا یخ بزند.سپس مایه را

از فریزر خارج کرده ، با همزن مخلوط کنید تا به حالت نیمه جامد درآید. مجدد آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند ( این کار را سه بار تکرار کنید ) در نهایت مایه را به مدت هفت تا هشت ساعت در فریزر قرار دهید. برای سرو سوربات ، می توانید به جای ظرف طالبی را به شکل کنگره دار درآورید، و سوربات را با قاشق بستنی قالب بزنید و در طالبی بریزید و میل کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...