Captain_K2 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ طرز تهیه شله زرد مواد لازم: برنج= یك پیمانه آب=10 پیمانه شکر=3 پیمانه گلاب =یك چهارم پیمانه خلال بادام =10 گرم زعفران= به مقدار لازم روغن مایع=3/1 پیمانه پودر نارگیل خلال پسته و دارچین برای تزیین اندكی طرز تهیه: ابتدا برنج را همراه آب و روغن به مدت دو الی سه ساعت پخته طوریكه كاملا له شود (گل) سپس شكر را اضافه كرده به مدت 45 دقیقه ریز بجوشد .گلاب و زعفران و خلال بادام را اضافه كرده به مدت15 دقیقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بكشد. تا گرم است در ظرف می كشیم سپس موقعی كه خنك شد روی آن را كمی روغن مالیده و شاولون گذاشته و دارچین ریخته و اطراف آن را با خلال وپودر نارگیل تزیین می كنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .