Captain_K2 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ طرز تهیه ژله پرتقال و گلابی مواد لازم : ( برای 4 نفر ) - ژلاتین 11 گرم - آب 4 قاشق غذا خوری - آب پرتقال 500 گرم - گلابی پوست كنده و قطعه شده 2 عدد بزرگ . طرز تهیه : آب را با ژلاتین در یك ظرف كوچك بریزید و بهم بزنید . آن را در داخل ظرف دیگری كه آبجوش دارد و در حال جوش است بگذارید و بهم بزنید تا حل شود . وقتی ژلاتین حل شد آنرا به آب پرتقال بیافزائید . تكه های گلابی را در ظرف پایركس بچینید آب پرتقال را رویش بریزید و در یخچال بگذارید تا به صورت ژله درآید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .