رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

ارسال های توصیه شده

طرز تهیه مسقطی

 

اگر از قدیمیهای خانواده بپرسید كه در آن سالهای قدیم، شیرینیهای مصرفی و مورد علاقهشان در ماه رمضان چه بوده است، به طور قطع تعدادی شیرینی را نام خواهند برد كه مسقطی نیز از جمله آنهاست.

این شیرینی در شهرهای جنوبی كشور – به خصوص شیراز و كرمان– بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.

مواد لازم برای 8 نفر:

- نصف لیوان نشاسته پودرشده

- نصف لیوان روغن مایع

- 2 لیوان شكر

- 4 لیوان آب سرد

- نصف لیوان گلاب

- 50 گرم خلال بادام

- یك قاشق مرباخوری دانه هل

- پودر پسته و دانه هل برای تزئین

 

طرز تهیه:

ابتدا خلالهای بادام را همراه مقداری آرد داخل تابه كوچكی بریزید و تفت دهید.

نكته: توجه داشته باشید تفت دادن بادام بدون آرد، سبب سوختن آن میشود. بنابراین بهطور مرتب بادامها را همراه آرد هم بزنید. بعد از آنكه رنگ بادامها طلایی شد یا تغییر رنگ پیدا كرد، آنها را داخل الك فلزی بریزید تا آرد از بادام جدا شود.

حالا قابلمه كوچكی از جنس استیل یا روی آماده كرده و آب سرد را داخل آن بریزید؛ سپس كمكم نشاسته را به آن اضافه كنید و مدام هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشود. پس از آن، شكر و روغن مایع را به نشاسته و آب اضافه كنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. قابلمه را روی شعله كم اجاق گاز قرار داده و به هم زدن ادامه دهید، سپس گلاب را اضافه كنید.

بعد از اینكه مواد فوق روی حرارت به جوش آمد، میتوانید همزدنها را كمتر كرده و هر از گاهی آن را تكرار كنید.

پس از غلیظ شدن مواد، خلالهای بادام تفت داده شده و دانههای هل را اضافه كنید و بگذارید تا مواد غلیظتر شوند، سپس مسقطی آماده شده را در ظرف مورد نظر– كه از قبل آماده كردهاید بریزید و روی آن را با پودر پسته و خلال بادام و دانههای هل تزئین كنید. حالا بگذارید تا مسقطی سرد شود، سپس با چاقو آن را برش دهید و در همان ظرف سرو كنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...