Captain_K2 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ حلوا سیاگو (ساگو) ساگو كه به لهجه بندري به ان سياگو مي گويند نوعي ماده نشاسته اي سفید رنگ یا مایل به خاکستری به قطر1تا 8 ميلي متر است كه از مغز ساقه نوعي نخل تهيه مي گردد . ساگو را مي توان از مغازه هاي عطاري تهيه نمود. اين نوع حلوا در هرمزگان در خانه ها تهيه مي شود و همراه با قهوه عربي سرو مي شود. ساگو را در2 لیوان اب به مدت 1 روز بخیسانید و در یخچال بگذارید 4 لیوان اب و روغن را روی حرارت به جوش بیاورید مواد لازم: ساگو 1 پیمانه اب 8 پیمانه شکر 2-3 پیمانه روغن جامد اب شده 1 پیمانه زعفران حل شده ¼ پیمانه گلاب 1 پیمانه خلال پسته ½ پیمانه خلال بادام ½ پیمانه گردو خرد شده 1 پیمانه پودر هل 1 قاشق مرباخوری طرز تهیه: ساگو را در2 لیوان اب به مدت 1 روز بخیسانید و در یخچال بگذارید 4 لیوان اب و روغن را روی حرارت به جوش بیاورید 4 لیوان اب را با شکر و ساگو مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود سپس به روغن اضافه کنید هم بزنید تا به جوش بیاید مرتب هم بزنید تا غلیظ شود حرارت را کم کنید مرتب هم بزنید تا زمانی که مایه کاملآ کشدار و غلیظ شود گلاب، زعفران حل شده ،پودر هل،گردوی خرد شده و خلال بادام را بریزید و با هم مخلوط کنید زمانی که مایه کاملآ از دیگ جدا شود انگاه اماده است .حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و روی ان را با گردوي خرد شده تزئین کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .