Captain_K2 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال این رولت زیبا می تواند یک دسر خوش مزه و کم چربی برای شما باشد. این رولت را می توانید با نوشیدنی دلخواه سرو کنید. در ادامه ی مطلب با مواد لازم و طرز تهیه ی این رولت آشنا می شوید. مواد لازم برای 6 نفر: سفیده تخم مرغ 4 عدد پودر شکر یک دوم پیمانه آرد سفید یک دوم پیمانه رنده پوست یک عدد پرتقال کوچک آب پرتقال 3 قاشق غذاخوری مواد میانی رولت: زردآلو یک دوم پیمانه آب پرتقال دوسوم پیمانه طرز تهیه : فر را با حرارت 200 درجه ی سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر به ابعاد 23 در 33 سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را کمی چرب کنید. سفیده های تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته، با همزن بزنید و پودر شکر را طی دو بار به آن اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند. آرد را الک کرده و همراه با رنده ی پوست پرتقال و آب پرتقال به سفیده ها اضافه کرده، به آرامی هم زده و سپس مخلوط آماده شده را در سینی ریخته و به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از پخت آن را رول کرده و اجازه دهید تا سرد شود. برای آماده کردن مایه ی وسط رولت، زردآلو ها را در شیرجوشی ریخته و آب پرتقال را اضافه کرده، با حرارت ملایم بگذارید تا آب پرتقال جذب شود، سپس مایه را در غذاساز ریخته تا پوره ی نرمی به دست آید. نان رولت را باز کرده و پوره آماده شده را روی آن پخش کرده، سپس نان را رول کرده و روی آن را با پودر شکر یا خلال هایی از پرتقال تزئین کنید و سپس سرو نمائید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .