Captain_K2 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ طرز تهیه دسر سیب خامه را آنقــدر با پودر قند می زنیم تا فرم بگیرد. سیبها را پوست کنده و داخل آن را به آرامی خالی می کنیم. سپس با کمی آب و سرکه میپزیم تا... ● مواد لازم: ▪ سیب درشت ۶ عدد ▪ سرکه ۱ قاشق غذاخوری (برای سیاه نشده سیبها) ▪ آب به میزان لازم برای پختن ▪ خامه و پودر قند فرم گرفته ۳۰۰ گرم (پودرقند ۱۵۰ گرم) ▪ کمپوت گیلاس ۱۲ عدد ▪ عرق بیدمشک ۱ قاشق غذا خوری ▪ شکر مقداری برای کمپوت ● طرز تهیه : خامه را آنقــدر با پودرقند میزنیم تا فرم بگیرد. سیبها را پوست کنده و داخل آن را به آرامی خالی میکنیم. سپس با کمی آب و سرکه میپزیم تا کمی پخته شده و سیاه نشود. آب و شکر را کمپوت میکنیم و ۲۴ ساعت سیبها را در آن میاندازیم تا با عرق بیدمشک خوش عطر و کمی شیرین مزه شود. بعد از ۲۴ ساعت سیبها را از آب کمپوت غلیظ بیرون آورده و هر کدام را در یک بشقاب چیده وداخل آنرا با خامه فرم گرفته پر میکنیم و یک کمپوت گیلاس برای تزئین روی آن قرار داده و دورتادور آن را با خامه زعفرانی تزئین میکنیم. ▪ توجه: خامه زعفرانــی (خامه فرم گرفتــه شده است که کمی زعفران غلیظ با آن مخلوط کردهایم). همچنین میتوانیم با شکلات رنده شده روی آن را کاملاً بپوشانیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .