رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

طرز تهیه دسر بادام با میوه


ارسال های توصیه شده

طرز تهیه دسر بادام با میوه

 

۲ بسته ژله آناناس را با ۲ لیـــوان آب سرد وآب ولرم مخلوط کرده و در ظرفهــای مخصوص ژله میریزیم و انگور را همراه کمپوت آناناس در ژله مخلوط کرده و منتظر بسته شدن ژله میشویم...

مواد لازم:

▪ بادام هندی۴/۱ پیمانه

▪ ژله آناناس ۲ بسته

▪ بادام خیس کرده و پوست کنده ۴/۱ پیمانه

▪ پودر شکر ۱۵۰ گرم

▪ بادام زمینی۴/۱پیمانه

▪ انگور، بیدانه قرمز یا سبز ۲ پیمانه

▪ کمپوت آناناس۲/۱ پیمانه

▪ خامه ۳۰۰ گرم

▪ بیسکویت برای تزئین کنار دیس دسر

طرز تهیه :

۲ بسته ژله آناناس را با ۲ لیـــوان آب سرد وآب ولرم مخلوط کرده و در ظرفهــای مخصوص ژله میریزیم و انگور را همراه کمپوت آناناس در ژله مخلوط کرده و منتظر بسته شدن ژله میشویم. بعد از مدتی که ژله بسته شد از ظرف جدا میکنیم و در یک دیس میگذاریم. ژله را در دو مرحله میریزیم که میوه ها در وسط ژله قرار بگیرد. خامه را به همراه پودر شکر مخلوط میکنیم تا خوب فرم بگیرد و همراه بادام هندی، بادام خلال نشده و بادام زمینی مخلوط کرده و در وسط ظرف ژله میریزیم و بیسکویتها را به صورت دلخواه قطعه قطعه کرده و دور ظرف میچینیم و بعد از یکساعت که در یخچال ماند و خودش را به خوبی گرفت روی میز قرار میدهیم. ظرف این نوع دسر بهتر است وسط آن خالی باشد که بادامها و خامه در وسط ظرف ریخته. ژله دور آن قرار بگیرد و بیسکویتها هم دور تا دور ظرف قرار میگیرند البته بیسکویتها را در هنگام سرو دور ظرف میچینیم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...