Captain_K2 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ طرز تهیه دسر بادام با میوه ۲ بسته ژله آناناس را با ۲ لیـــوان آب سرد وآب ولرم مخلوط کرده و در ظرفهــای مخصوص ژله میریزیم و انگور را همراه کمپوت آناناس در ژله مخلوط کرده و منتظر بسته شدن ژله میشویم... مواد لازم: ▪ بادام هندی۴/۱ پیمانه ▪ ژله آناناس ۲ بسته ▪ بادام خیس کرده و پوست کنده ۴/۱ پیمانه ▪ پودر شکر ۱۵۰ گرم ▪ بادام زمینی۴/۱پیمانه ▪ انگور، بیدانه قرمز یا سبز ۲ پیمانه ▪ کمپوت آناناس۲/۱ پیمانه ▪ خامه ۳۰۰ گرم ▪ بیسکویت برای تزئین کنار دیس دسر طرز تهیه : ۲ بسته ژله آناناس را با ۲ لیـــوان آب سرد وآب ولرم مخلوط کرده و در ظرفهــای مخصوص ژله میریزیم و انگور را همراه کمپوت آناناس در ژله مخلوط کرده و منتظر بسته شدن ژله میشویم. بعد از مدتی که ژله بسته شد از ظرف جدا میکنیم و در یک دیس میگذاریم. ژله را در دو مرحله میریزیم که میوه ها در وسط ژله قرار بگیرد. خامه را به همراه پودر شکر مخلوط میکنیم تا خوب فرم بگیرد و همراه بادام هندی، بادام خلال نشده و بادام زمینی مخلوط کرده و در وسط ظرف ژله میریزیم و بیسکویتها را به صورت دلخواه قطعه قطعه کرده و دور ظرف میچینیم و بعد از یکساعت که در یخچال ماند و خودش را به خوبی گرفت روی میز قرار میدهیم. ظرف این نوع دسر بهتر است وسط آن خالی باشد که بادامها و خامه در وسط ظرف ریخته. ژله دور آن قرار بگیرد و بیسکویتها هم دور تا دور ظرف قرار میگیرند البته بیسکویتها را در هنگام سرو دور ظرف میچینیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .