Captain_K2 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ طرز تهیه تارت بادام و گلابی گلابی های کمپوت شده را در صافی ریخته تا آب اضافی آنها گرفته شود. کره و پودرقند را با همزن برقی هم بزنید تا پوک شود. بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید... مواد لازم خمیر تارت : آرد 100گرم پودر بادام 25 گرم کره 60 گرم آب 3 قاشق سوپ خوری مواد لازم وسط تارت : گلابی ( به صورت کمپوت ) 400 گرم کره 50 گرم پودر قند 50 گرم تخم مرغ 2 عدد پودر بادام 100 گرم پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری مواد لازم سس شکلات : پودر قند 50 گرم عسل 3 قاشق سوپخوری آب 100 میلی لیتر شکلات قهوه ای 175 گرم کره 2 قاشق سوپخوری یا 25 گرم طرز تهیه خمیر تارت : یک قالب گرد با قطر 20 سانتیمتر را چرب کنید. آنگاه آرد را در یک کاسه الک کرده و با پودر بادام ( هر قاشق سوپ خوری پودر بادام ، 5 گرم می باشد ) مخلوط کنید. سپس با نوک انگشتان کره را با آرد مخلوط کنید تا آرد به صورت گلوله گلوله در آید. اکنون به حد کافی آب اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید. بعد از آماده شدن خمیر، آن را به مدت 10 دقیقه داخل یک کیسه پلاستیکی در فریزر بگذارید. خمیر را در کف ظرف تارت پهن کنید و با چنگال آن را سوراخ کرده و در یخچال بگذارید. این خمیر باید تا زمانی که مواد داخل آن آماده می شود، در جای سرد بماند. طرز تهیه مواد وسط تارت : گلابی های کمپوت شده را در صافی ریخته تا آب اضافی آنها گرفته شود. کره و پودرقند را با همزن برقی هم بزنید تا پوک شود. بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. سپس پودر کاکائو و پودر بادام را اضافه کنید. بعد از این که مواد داخل تارت آماده شد، روی خمیر پهن شده در قالب بریزید و گلابی ها را روی آن بچینید. سپس در فر200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا مواد داخل تارت نیز پف کند. پس از سرد شدن، پودر قند را روی آن بپاشید. طرز تهیه سس شکلات : پودر قند را با عسل و آب در ظرفی فلزی مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا پودر قند حل شود. آن گاه به مدت 1 دقیقه بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید. حالا شکلات و کره را اضافه کرده و هم بزنید تا ش کلات ذوب شود. این سس را همراه با تارت سرو کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .