Captain_K2 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ کمپوت ریواس برای تهیه کمپوت ریواس باید از ریواسهای ساقه ترد استفاده کرد(ساقه ریواس باید موقع شکستن به اسانی شکسته شود و رگ و ریشه نداشته باشد ) بهتر است ریشه و برگهای ریواس کمتر باشد تا بعد از تمیز کردن ضایعات ان کمتر شود . مواد لازم : ریواس3کیلو شکر750گرم اب4تا5پیمانه طرزتهیه : ریشه و برگهای ریواس را جدا می کنیم و پوست و ریشه های روی ساقه را می گیریم و ریواس را به طول دو انگشت قطعه قطعه می کنیم و می شوئیم و اب و شکر را مخلوط و می جوشانیم و از صافی رد می کنیم و دوباره می گذاریم جوش بیاید بعد ریواس ها را در ان می ریزیم و بعد از چند جوش ان را از روی اتش برمی داریم به حدی که ریواس پخته شود ولی له نگردد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .