Captain_K2 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ طرز تهیه نان شکلاتی انگشتی سینی مخصوص فر را با کمی روغن چرب کنید . آرد مخصوص پیتزا را در ظرفی ریخته ، طبق دستورالعمل روی بسته ، به آن آب اضافه کنید . آب و آرد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود .... به اندازه ۳۶ عدد تهیه می شود . مواد لازم : روغن به مقدار کم آرد مخصوص تهیه پیتزا ۱۵۰ گرم پودر کاکائو ۱ قاشق چای خوری زرده تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه : 1- سینی مخصوص فر را با کمی روغن چرب کنید . آرد مخصوص پیتزا را در ظرفی ریخته ، طبق دستورالعمل روی بسته ، به آن آب اضافه کنید . آب و آرد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود . 2- روی سطحی که کمی آرد پاشیده اید ، به مدت 5 دقیقه ای خمیر را ورز دهید . 3- خمیر را به صورت یک مربع در ابعاد 23 سانتی متر باز کنید . از این مربع ،نوارهای باریک مستطیل شکل در ابعاد 1×5/7 سانتی متر ببرید . هر یک از این نوارهای باریک را به صورت مارپیچ درآورید و آن ها را با فاصله در سینی فر کنار هم بچینید . 4- پودر کاکائو و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید . با استفاده از یک قلم مو ، از این مخلوط روی این خمیر های مارپیچ بمالید . روی آن ها را با یک پوشش نازک چرب بپوشانید . و در جای گرم بگذارید به مدت 20 تا 30 دقیقه بماند تا خمیر ور آید . 5- فر را از قبل ، با حرارت 220 درجه سانتی گراد 425 فارنهایت گرم کنید . این خمیرهای مارپیچ را به مدت 8 تا 10دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و کاملاً پف کنند . سینی فر را بیرون آورده ، بگذارید تا نان ها سرد شوند . 6- یک یا دو تکه از این نان ها را به کودک بدهید . نان های باقی مانده را در یک ظرف پلاستیکی بسته بندی کرده ، در روزهای دیگر از آن ها استفاده کنید . * می توان این نان ها را در کیسه پلاستیکی بسته بندی کرده ، به مدت 3 ماه در فریزر هم نگه داری کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .