رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

گرم کردن غذای کودک


ارسال های توصیه شده

گرم کردن غذای کودک

گرم کردن غذا کار ساده ای به نظر می رسد ، اما رعایت برخی اصول در این زمینه الزامی است ؛ چرا که غذای ولرم محل مناسبی برای زاد و ولد و رشد باکتری ها فراهم می آورد ، به ویژه آن که اگر بدون سرپوش در محیط گرم آشپزخانه قرار گیرد و چندین بار هم گرم شود ؛

* غذا را بیش از یک بار گرم نکنید ؛ چرا که غیر بهداشتی شده و مصرف آن خطرناک می شود

* اگر غذای کودک را به مقدار زیاد درست کرده اید ،هنگام گرم کردن به مقدار نیاز در یک قابلمه بریزید و گرم کنید ، سپس باقی ماندۀ غذا را بسته بندی کرده ، در یخچال قرار دهید . اگر هنوز هم کودک شما گرسنه به نظر می رسد ، دوباره مقدار کمی از غذا را گرم کنید و باقی مانده آن را در یخچال بگذارید .

 

 

ghazaye-koodak.jpg

 

* مقدار کمی از غذای کودک را در یک ظرف ضدعفونی شده و مقاوم در برابر گرما ، که در آن رابا یک نعلبکی یا بشقاب کوچک بسته اید و داخل یک قابلمۀ کوچک ، که تا نصف از آب جوش پر شده قرار داده اید ،گرم کنید . یا این کهبا قاشق مقدار بیشتری از غذا را مستقیماً داخل قابلمه بریزید ، در آن را ببندید و آن را گرم کنید .

* مطمئن شوید که تمام قسمت های غذا گرم و داغ شده اند تا همۀ باکتری ها از بین رفته باشند . بهتر است غذا با دمای 70 درجه سانتیگراد ، حداقل 2 دقیقه داغ شود . پس از گرم شدن بگذارید غذا خود به خود سرد شود و قبل از دادن آن به کودک ، دمای غذا را امتحان کنید .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...