Captain_K2 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ تهیه سوپ قارچ و اسفناج اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود.... مواد لازم: * قارچ خرد شده- نصف لیوان * پیاز خرد شده- نصف لیوان * کره- ۲ قاشق غذاخوری * شیر- سه و یک چهارم لیوان * پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل- به مقدار کم * آرد ذرت- ۲ قاشق مرباخوری * اسفناج- یک کیلوگرم * پنیر خامه ای- ۱۱۵ گرم طرز تهیه: * قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود. * ۳ لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. * آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. * سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزد. * اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .