رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

مربای آلبالو درسته


ارسال های توصیه شده

مربای آلبالو درسته

دم آلبالو ها را بگیرید و بشویید . سپس هسته آلبالو ها را خیلی با احتیاط بیرون در آورید تا آلبالو ها کمترین صدمه را ببینند و له نشوند ، طوری که تا حد امکان شکل ظاهری آلبالو درسته باقی بماند ...

 

 

 

 

مواد لازم :

آلبالو 1200 گرم

شکر 1 کیلو گرم

طرز تهیه :

دم آلبالو ها را بگیرید و بشویید . سپس هسته آلبالو ها را خیلی با احتیاط بیرون در آورید تا آلبالو ها کمترین صدمه را ببینند و له نشوند ، طوری که تا حد امکان شکل ظاهری آلبالو درسته باقی بماند .

داخل قابلمه لعابی ، آلبالو و شکر را لابه لای یکدیگر بریزید و 10 تا 12 ساعت داخل یخچال بگذارید تا شکر آب بیندازد. سپس قابلمه را روی حرارت تند و یکنواخت بگذارید ، دقت داشته باشید که زمان بخت مربا کم باشد و باید از حرارت زیاد استفاده کرد تا سریع آماده شود و رنگ خود را حفظ کند .

پس از اینکه مربا جوش آمد ، کف روی مربا را بگیرید . این کار را دو تا سه بار تکرار کنید . بعد از گذشت زمانی حدود نیم ساعت ، مربا حاضر است . زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید مربا سرد شود . سپس مربا را داخل ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید .

توجه کنید زمان پخت مربای آلبالو کم است و هر چه مربا بیشتر بجوشد ، رنگ مربا تره تر و خود آلبالو کاملاً له و بی شکل می شود . این مربا را می توانید برای تمام مدت سال ، داخل فریزر نگهدارید .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...