رفتن به مطلب
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید ×
انجمن های دانش افزایی چرخک
لطفا جهت استفاده از تمام مطالب ثبت نام کنید

مربای انجیر درسته


ارسال های توصیه شده

مربای انجیر درسته

برای این مرباانجیربی دانه سفت وبدون شکاف انتخاب کنید. انجیررا1شبانه روزدرزلال آب آهک بخوابانید، سپس آب بکشید و1شبانه روزدرآب ساده بگذارید و3 - 4 بارآب آن راتازه کنید...

مواد لازم :

انجیر بی دانه سفت

شکر

هل

مقداری آبلیمو

 

برای این مرباانجیربی دانه سفت وبدون شکاف انتخاب کنید. انجیررا1شبانه روزدرزلال آب آهک بخوابانید، سپس آب بکشید و1شبانه روزدرآب ساده بگذارید و3 - 4 بارآب آن راتازه کنید. سپس انجیررابشویید ودردیگ بریزید، شکرراروی انجیربپاشید وبگذارید1شب درجای خنک بماند.

 

نیم لیترآب دربادیه بریزید وانجیررادانه دانه درآن بگذارید تاشکرآن شسته شود. باقاشق سوراخ داربردارید وکناربگذارید. آب بادیه راباشکردردریگ بریزید، آب لیمووهل رااضافه کنیدو10 - 12 دقیقه روی آتش تیزبجوشانید. سپس انجیررادردیگ بگذارید وبجوشانیدتاشهد مرباقوام بیاید. سپس از روی شعله بردارید ودانه های هل راازمربادرآورید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...