Captain_K2 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ طرز تهیه مربای تمشک تمشک را در صافی ریخته تا آب اضافی آن کشیده شود. تمشک ها را همراه با شکر در قابلمه بریزید و چند ساعتی در جای خنک بگذارید... مواد لازم: تمشک یک کیلو شکر یک کیلو طرز تهیه: قبلاً نکاتی کلی درباره تهیه انواع مربا برای شما بیان کرده بودم. برای شستن تمشک ها بهتر است در ظرف بزرگی آب سرد بریزید. سپس تمشک ها را در آن بریزید و ظرف را کمی حرکت دهید تا خاک آنها گرفته شد. این کار را دو یا سه بار انجام دهید تا بدین طریق خاک آنها گرفته شود تمشک را در صافی ریخته تا آب اضافی آن کشیده شود. تمشک ها را همراه با شکر در قابلمه بریزید و چند ساعتی در جای خنک بگذارید. سپس آن را روی حرارت یکنواخت اجاق قرار دهید تا بجوشد. بعد از 20 دقیقه جوشیدن به شکل ژله در می آید. یک یا دو بار مربا را به آرامی هم بزنید تا ته نگیرد. ظرف مربا را از روی حرارت بردارید تا سرد شود. سپس آن را در شیشه بریزید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .