Captain_K2 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ طرز تهیه مربای خلال نارنج خلال نارنج ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آنرا عوض کنید... مواد لازم: خلال پوست نارنج خشک 100 گرم شکر یک کیلو آبلیمو دو قاشق غذاخوری طرز تهیه: - خلال نارنج ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آنرا عوض کنید. - مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. - خلالها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند. - سپس خلالها را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی خلالها گرفته شود. - شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید. - بعد از اینکه شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلالها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید. - در انتها آبلیمو را به مربا اضافه کنید.عد از یکی دو جوش، مربا آماده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .