Captain_K2 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ طرز تهیه مربای قیسی ابتدا قیسی ها را شسته و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم , كمی كه نرم شد, شكر و بادكا را اضافه می كنیم. زمانیكه شربت قوام آمد , هل و آب لیمو را اضافه می كنیم 0.... مواد لازم : شكر 1 پیمانه قیسی 250 گرم بادكا 1/2 - 2 پیمانه بادكا 1/4 پیمانه هل درسته به میزان لازم آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه : ابتدا قیسی ها را شسته و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم , كمی كه نرم شد, شكر و بادكا را اضافه می كنیم. زمانیكه شربت قوام آمد , هل و آب لیمو را اضافه می كنیم . پس از اینكه چند جوش زد, حرارت را خاموش كرده و پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر می ریزیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .