Captain_K2 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ طرز تهیه مربای سیب خوشرنگ مواد لازم: سیب 1 کیلو شکر 1 کیلو ( اگر سیب شیرین بود میتوانید 750 گرم شکر استفاده کنید) گلاب نصف استکان آب لیمو 3 قاشق غذاخوری آب: 3/5 لیوان طرز تهیه : ابتدا شكر را در ظرف لعابی بریزید و سفیدههای تخممرغ را در آب بریزید و با 5/3 لیوان آب، روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. زمانی كه شكر جوش آمد، سفیدهها را بردارید و دور بریزید. سپس شكر آب شده را در صافی ریخته و صاف كنید سپس سیب ها را پوست کنده و قاچ میکنیم ( برای اینکه سیب ها موقع پوست کندن تیره نشوند در ظرف آبی نصف استکان سرکه می ریزیم و سیب ها را در داخل آن قاچ می کنیم تا رنگ آن تيره نشود ) سیب ها را در ظرفی می ریزیم و حدود 4-5 لیوان آب (طوری که روی سیب ها را بگیرد) میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا سیب ها کمی پخته شود . بعد سیب ها را در صافی میریزیم و آب سیب را با شکر مخلوط میکنیم و دو- سه جوش میدهیم, سپس سیب ها را داخل شربت ریخته و میگذاریم شربت مربا قوام بیاید, سپس گلاب و آب لیمو را اضافه میکنیم و بعد از چند جوش مربا را از روی آتش بر میداریم. از آنجا كه سیب، عطر مخصوصی دارد، دیگر احتیاج به وانیل ندارد. در صورت تمایل میتوانید نصف استكان گلاب هم به مربایتان اضافه كنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .