Captain_K2 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اين مربای خوش طعم و متنوع را حتما تهيه كنيد و هنگام صرف صبحانه با نان و كره ميل كنيد. مقدار تهيه: 4- 3 پيمانه مواد لازم: آب انار / سه پيمانه و نيم دانه انار / يك پيمانه ( از يك انار بزرگ ) شكر / سه پيمانه آب ليمو / به مقدار لازم 1- ابتدا براي تست نهايي مربا، يك بشقاب را در جاي خنكي قرار دهيد. 2- يك انار را دانه كنيد و آب بقيه را بگيريد. در اين قسمت براي اينكه آب انار تلخ نشود ميتوانيد از روش زير استفاده كنيد: در سينك، كاسه بزرگي بگذاريد، انار را به دو نيم كرده، بخش بريده شده را رو به كف كاسه بگيريد و درحاليكه با يك دست نيمي از انار را گرفته و فشار ميدهيد، با انگشتان دست ديگر دانههاي انار را به سمت داخل تا آنجا كه ميتوانيد فشار دهيد و آب آن را درآوريد. 3- در ظرف بزرگي آب انار و شكر را با هم تركيب كرده، روي حرارت متوسط قرار دهيد، و به مدت 30 دقيقه آنها را بجوشانيد. 4- دانههاي انار و آب ليمو را به ظرف اضافه كنيد و 30 دقيقه ديگر آنها را بپزيد. 5- براي اينكه مقدار غلظت مربا را بفهميد، با استفاده از يك قاشق، يك قطره از مربا را روي ظرف سرد شده بچكانيد و ظرف را سرازير كنيد اگر به سختي روان شد مرباي شما آماده است . 6- مربا را در ظرف استريل شده بريزيد درب آن را ببنديد و آن را در جاي تاريك و خنك قرار دهيد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .