Captain_K2 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ مربای بهار نارنج مواد لازم شکوفه نارنج : 2 کیلو شکر : 2 کیلو آب : یک لیتر هل کوبیده و وانیل : به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا آب را روی بهار نارنج ریخته روی حرارت می جوشانیم و بعد از روی حرارت برداشته آبکش می کنیم و برای اینکه تلخی آن از بین برود یک روز در آب خوابانده چند بار آب آنرا عوض می کینم . سپس شکر را در ظرف جداگانه با آب مخلوط کرده و شربت غلیظی تهیه نموده از صافی رد می کنیم آنگاه شربت آماده شده را روی حرارت می گذاریم و بهار نارنج را که تلخی آن گرفته شده داخل شربت می ریزیم و می جوشانیم ، وانیل و هل کوبیده شده را به شربت اضافه می کینم تا مربا طعم مطلوبی داشته باشد پس از اینکه مربا آماده و شربت آن بحد کافی غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم . می توانیم هم از مربا و هم از شربت جداگانه استفاده نمایم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .