بهار خانم ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ گل نيلوفر آبي وسايل مورد نياز : پياز - چاقوي حکاکي - رنگ خوراکي روش کار : پياز را پوست کنده ، درقسمت سر پياز با کمک نوک چاقو ، 8 تا 9 گلبرگ ايجاد کنيد ، سپس خطوط گلبرگها را با چاقو شکاف دهيد. سر پياز باقي مانده را جدا کنيد. لايه هاي پياز را باکمک نوک چاقو باز کنيد. پياز گل شده را در آب سرد رنگي بگذاريد. گل رز وسايل مورد نياز : پياز - چاقو - چاقوي حکاکي - رنگ خوراکي روش کار : پياز را پوست کنده ، يک سوم آنرا از سر جدا کنيد. روي اولين لايه پياز از خارج 5 گلبرگ بزرگ ايجاد کنيد. گلبرگها را فرم دهيد. رديف دوم گلبرگها را بين گلبرگهاي رديف اول بوجود آوريد ، به همين ترتيب تا آخرين لايه پياز ادامه دهيد. گلها را در آب سرد رنگي بگذاريد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .