بهار خانم ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم : تمشک 3 کیلو گرم شکر یک کیلو گرم طرز تهیه : تمشک بیدانه را شسته در سبد بریزید و بگذارید آبش بخشکد سپس آن را در لگن لعابی بیعیب با شکر مخلوط نموده ، مقدار لازم آب در آن ریخته بجوشانید. همین که شکرش بخورد تمشک رفت آن را برداشته از صافی گذرانده دانههای تمشک را گرفته در ظرف مربا بریزید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .