amid ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ زمان آماده كردن : 15 دقيقه براي 4 نفر مواد لازم پودر زعفران: يك دوم قلشق چاي خوري شير: 6 پيمانه پودر پسته ي خام: 1 قاشق غذا خوري شكر يا عسل: يك سوم پيمانه دستور تهيه: پودر زعفران، شير و نصف بيشتر پسته را در قابلمه ي مناسبي روي حرارت متوسط مي گذاريم تا آرام بجوشد آن را هم مي زنيم و آرام از روي شعله بر مي داريم. شكر يا عسل را با شير مي آميزيم شير را در ليوان مي ريزيم وبا باقيمانده ي پودر پسته تزيين ميكنيم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .