بهار خانم ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سیر بهمراه جو و دیگرسبزیجات، سوپ بسیار لذیذی تهیه شده که دستور العمل آن در پایین آمده است. توجه کیند که بعد از خرید گوشت آنرا کاملاً تمیز کرده و تمام چربی آن را جدا کنید. زمان آماده کردن مواد: 25 دقیقه زمان پخت: 3 الی 4 ساعت مواد اولیه : برای 8 نفر گوشت گاو یا گوشت کبابی بره 350 گرم روغن مایع 1 قاشق سوپخوری آب گوشت 400 گرم پیاز خرد شده 1 عدد بزرگ کرفس خرد شده2/1 پیمانهپونه کوهی یا ریحان1 قاشق سوپخوریفلفل سیاه4/1 قاشق سوپخوریسیر 2 عدد برگ بو 1 عدد گوجه فرنگی خرد شده300 گرم هویج پوست کنده و خرد شده1 پیمانهیا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده2/1 پیمانهجو زود پز 3/2 پیمانه طرز تهیه : ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای 5/1 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه). گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد میریزیم شعله را کم کرده و میگذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله میتوان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج میکنیم .غذا آماده سرو است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .