amid ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ هرکس به طریقی دل ما می شکند , اما تو خیلی خلاقیت به خرج دادی آورین ...آورین * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * این بار تو بگو که "دوستت دارم" نترس.......... من آسمان را گرفته ام که به زمین نیاید * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * چقدر دلم هوایت را می کند . حالا که دگر هوایم را نداری...! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * سلامِ مرا به وجدانت برسان و اگر بیدار بود بپرس چگونه شب ها را آسوده می خوابد . . . ؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * مثل اینکه براش خیلی مهم بودم!چون برای همیشه دورمو خط ____________کشید * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * آب نریختـــــم که برگردی آب ریختـــــم تـــا پاک شود هر چه رد پای توست .....از زنـــدگی ام...! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * من که خدا نیستم 100 بار اگه توبه شکستی باز آی رفتی به سلامت * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * حس میکنم باید کارگردان می شدم ! هرکسی به من میرسد بازیگر است * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بزرگترین اشتباهم این بود که التماس کردم بمانی ... نمی ارزیدی دیر فهمیدم ...!!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * نگران اشکهایم نباش ! از لبخندم بترس که معنایش اشکهای فردای توست............! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * درد دارد … وقتی چیزی را کسر میکنی که با وجودت جمع زده ای !! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * برای تا ابد ماندن باید رفت...گاهی از قلب کسی...گاهی به قلب کسی... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * موقع Delete فولدر خاطراتت ذهنم error می دهد، گمانم یکی از فایلها در حال اجراست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بی انصاف... من برای داشتنت دلی رو به دریا زدم که از اب واهمه داشت * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * عجیب است دریا ، همین که غرقش میشوی پس میزند تو را ، مثل تو ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .