Captain_K2 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ طرز تهیه ترشی موسیر با موسیر به تنهایی یا مخلوط با سایر مواد می توان ترشی تهیه نمود. از موسیر تازه یا خشك می توان برای تهیه ترشی استفاده كرد... مواد لازم: سركه: 1لیتر نمك: قدری موسیر: 500گرم طرز تهیه: با موسیر به تنهایی یا مخلوط با سایر مواد می توان ترشی تهیه نمود. از موسیر تازه یا خشك می توان برای تهیه ترشی استفاده كرد. موسیر تازه چون كمتر در دسترس قرار دارد از موسیر خشك بیشتر استفاده می شود. ولی در هر حال ما دستور استفاده از هر نوع را توضیح می دهیم. الف-طرز آماده كردن موسیر تازه: موسیر را پوست می كنیم و نازك ورقه و قه می كنیم. چون موسیر تازه دارای بوی تندی است آنرا دو سه روز در آب سرد خیس می كنیم. و چندین بار آب آنرا عوض می كنیم. بعد آنرا در صافی می ریزیم و آب آن كه كاملاً گرفته شدموسیر را روی پارچه ای پهن میكنیم. و 24 ساعت می گذاریم بماندتا رطوبت آن كاملا گرفته شود.این موسیر آماده ترشی می باشد. ب- طرز استفاده از موسیر خشك: موسیر را می شوییم و مقداری آب جوش بر روی آن می ریزیم. هروقت آب آن سرد شد آنرا خالی می نمائیم و دوباره آب جوش روی آن می ریزیم. و این عمل را 3 تا 4 بار تكرار می كنیم.بعد موسیر را در آب سرد میریزیم.تا2-3 روز بماند و در این مدت نیز چند دفعه آب آنرا عوض می كنیم وقتی موسیر كاملا نرم و لطیف شدآنرا در صافی می ریزیم و بعد روی پارچه پهن می كنیم تا رطوبت آن كاملا گرفته شود. طرز آماده كردن ترشی: موسیرهای آماده شده را در شیشه می ریزیم و كمی نمك در داخل سركه كه حتماً باید سركه انگور و سفید و تازه باشد می ریزیم: و داخل شیشه موسیر را با این سركه پر می كنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .