Captain_K2 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ طرز تهیه شور مخلوط ابتدا در ظرفی آب بریزید و به ازای هر بیستلیوان آب، دو چهارم لیوان نمك بریزید، سپسآب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.پس از آن، بگذارید تا آب سرد شود. پسمقداری از سبزیها را ... ● مواد لازم: ▪ كرفس: یك بوته ▪ خیار شور: یك كیلو و نیم ▪ گل كلم: یك كیلو ▪ پیاز ترشی: یك كیلو ▪ فلفل سبز: ۴۰۰ گرم ▪ سبزی ترشی: یك كیلو و نیم ▪ هویج :یك كیلو ▪ سیر: ۳۰۰ گرم ▪ نمك: به میزان لازم ● طرز تهیه: ابتدا در ظرفی آب بریزید و به ازای هر بیستلیوان آب، دو چهارم لیوان نمك بریزید، سپسآب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.پس از آن، بگذارید تا آب سرد شود. پسمقداری از سبزیها را كه از قبل شسته و خردكردهاید و در ظرفی كه برای شورانداختن در نظرگرفتهاید، بریزید و مقداری از باقی مواد (گلكلم،فلفل، خیار، پیاز سیر، هویج، كرفس) را نیز خردكنید و روی سبزی بریزید و به همین ترتیب لایهلایه مواد را روی هم قرار دهید، تا ظرفتان پرشود. سپس آب نمك را روی مواد بریزید; بهحدی كه ظرف پرشود و در ظرف را محكم ببندید.بهتر است این ظرف را حداقل به مدت دو روز دریك محیط گرم قرار دهید. پس از پانزده روز شورشما جا افتاده و آماده مصرف است. توجه داشتهباشید كه سبزیها و باقی موادتان نباید اصلا آبداشته باشد و در ظرفتان نیز باید حتما محكم باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .