Captain_K2 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ترشی شور فلفل دلمه ای فلفل دلمهایها را خوب شسته و خشك كنید. آنها را از طول به چهار قسمت برش بزنید و دانههای فلفل را خارج كنید. فلفلها را به صورتی كه پوست شان به طرف بالا باشد در یك سینی بچینید ... مواد لازم: ۱۳ عدد فلفل دلمهای قرمز (حدود دو كیلوگرم)، یك لیتر سركه سفید (حدود چهار پیمانه)،یك قاشق سوپخوری دانه فلفل سیاه،شش تا هفت ساقه جعفری،سه ساقه آویشن،دو عدد برگ بو،یك قاشق سوپخوری نمك. طرز تهیه : فلفل دلمهایها را خوب شسته و خشك كنید. آنها را از طول به چهار قسمت برش بزنید و دانههای فلفل را خارج كنید. فلفلها را به صورتی كه پوست شان به طرف بالا باشد در یك سینی بچینید و چند دقیقه در گریل قرار دهید تا پوستشان ترك بخورد. از گریل خارج كنید و چند دقیقه كنار بگذارید تا كمی سرد شوند سپس پوست فلفل را جدا كنید. فلفلها را در شیشههای گرم كه استریل شده اند بریزید.سركه، فلفل، سبزیجات و نمك را در ظرفی ریخته روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید آن را پنج دقیقه بدون درپوش بجوشانید و سپس همان طور داغ در شیشهها روی فلفل بریزید تا سطح روی فلفل را بپوشاند. پس از سرد شدن ترشی در ظرفها را محكم ببندید. این ترشی را در جای خنك و خشك به مدت شش ماه میتوانید نگاه دارید و پس از بازكردن در هر شیشه لازم است آن را در یخچال نگهداری كنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .