Captain_K2 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ طرز تهیه ترشی میوه بیشتر ما خوردن ترشی را دوست داریم و تنوع در تهیه آن، نشان از این علاقه دارد. گرچه اکثر قریب به اتفاق متخصصان تغذیه ما را از خوردن آن به ویژه با معده های گاه ضعیفی که داریم، منع می کنند به هر روی، خوردن ترشی خانگی آن هم به اندازه معقول به هیچ کجای دنیا برنمی خورد! به شرط آن که در افزودن ادویه ترشی که مجموعه ای از دانه های گیاهی سودمند است کوتاهی نکنید. مواد لازم: ـ نیم کیلو سیب درختی، ـ یک کیلو گوجه فرنگی، ـ نیم کیلو به، ـ یک کیلو بادمجان، ـ ۲۵۰ گرم سیر، ـ نیم کیلو هویج فرنگی، ـ ۲۵۰ گرم نعناع، ـ یک کیلو خیار، ـ ۱۰۰ گرم فلفل تند، ـ ادویه ترشی شامل ، ـ زیره سبز و سیاه، ـ گلپر، ـ تخم گشنیز، ـ تخم شوید، ـ تخم رازیانه و سیاه دانه، ـ سرکه به مقدار لازم، ـ نصف قاشق غذاخوری نمک، ـ نصف قاشق مرباخوری زعفران ساییده شده و حل شده. طرز تهیه : ابتدا بادمجان ها را پس از تکه کردن با پوست درون سرکه بپزید و پس از سرد شدن، آنها را چرخ کنید. آن گاه بقیه مواد را بشویید و خشک کرده و چرخ کنید. اکنون مواد را با بادمجان مخلوط کنید. نمک و ادویه ترشی و زعفران را به آن بیفزایید. این ترشی نیاز چندانی برای رسیدن ندارد ( یک هفته آن هم درون یخچال و یا جای خشک). نکته : اولا آب میوه ها را دور نریزید. دوم آن که ادویه ترشی را پس از آسیاب کردن ( به جز سیاه دانه) به مواد اضافه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .