Captain_K2 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ طرز تهیه ترشی انگور انگوری که پوستش محکم است جدا کرده و آن را شسته در پارچه تمیزی خشک نموده . برای چند دقیقه سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده... مواد لازم: انگور سفید : 1/5 کیلو نمک : 1قاشق سوپخوری سرکه سفید : 4فنجان طرز تهیه : انگوری که پوستش محکم است جدا کرده و آن را شسته در پارچه تمیزی خشک نموده . برای چند دقیقه سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده بجوشانید و بگذارید سرد شود . سپس انگور را در بطری ریخته روی آن سرکه بریزید و درب ترشی را محکم ببندید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .